Omtaler / Referanser

Omtaler – omtaler skrevet om oss

Omtalene er hentet fra denne siden eller har blitt skrevet inn nederst på siden.

Skriv omtale på google
Skriv omtale på facebook
Skriv omtale på DigiFix.no

Kundetilfredshet


Et helt nødvendig servicetilbud for alle som ikke mekker elv. Har reddet meg og jobben allerede flere ganger.
Takk!

– Hanne Mørk

Hjelp med hjemmeside!


Takker så meget for knallbra jobb i dag i forbindelse med min hjemmeside. Effektivt, faglig dyktighet og veldig god service. Øystein lagde min hjemmeside, www.stansylvander.com, i 2011, og jeg har brukt han siden. Når jeg overlater jobben til Øystein, så føler jeg meg trygg på at ting blir gjordt akkurat slik jeg ønsker. For meg som kunde og musikkartist så betyr det alt!
– Stian Furuseth

Hjelp og kjempeservice


Idag ringte jeg Digifix for å få hjelp med pc, da jeg ikke fikk til å skrive ut et stort dokument. Jeg ble møtt med velvilje, forståelse og dyktighet. Mannen som hjalp meg het Øystein og han er et skoleeksempel på service og dyktighet – og nå er pc’ helt i orden. Tusen takk!
– Mette Nordberg

Fornøyd


En stor takk til Olav som fikset min PC. En hyggelig ung mann med en positiv innstilling. Veldig fornøyd. Topp score fra meg.:)
– Karin Wenche Christensen

Besøk vedrørende printer


Vi er veldig fornøyd. Fikset raskt printeren og Windows, og var veldig nøye med å forklare hva vi skal gjøre hvis samme problem oppstår. Vi kontakter dere gjerne igjen.
– Sissel Allergodt

Datavirus


Med låst PC grunnet datavirus av typen «du må betale for å få åpnet» gikk jeg til DigiFix for hjelp. De tro til med en gang og PC levert på torsdag ble overlevert meg på tirsdagen med mesteparten av innholdet «reddet». PC`n var renset for grums. og igjen klar for bruk. Jeg fikk fantastisk hjelp i forbindelse med ny oppstart. Jeg er ikke spesielt god på data, så hjelpen var kjærkommen (les: helt nødvendig).
Nå er jeg igang igjen og skal ALDRI åpne mailer fra «ukjente».

– Trond Bjercke

Hjelp til skriver


Kjempefint med fjernhjelp til skriver. Den fungerte igjen med en gang. Hadde ikke hatt mulighet å komme i gang igjen uten Digifix. I løpet av ti minutter fra fortvilelse over skriver som ikke vil til glede over at den funker igjen. Takk!!!
– Berit Rannestad

Tilbakemelding


Digifix er for meg blitt en helt uvurderlig medhjelper for oppsett, oppdateringer og troubleshooting for data- og nettrelaterte spørsmål. Har bare gode erfaringer med alle de av Digifix medarbeidere som jeg har hatt kontakt med, sist nå med Oystein som har brukt mye tid og tålmodighet med meg for å løse et problem med printeroppsett. Varme anbefalinger!
– Bjørn Skogmo

Service


Takk for fin service i dag
– Jan Olav Eeg

Terningkast 6


Vi er supertilfredse med hjelpen vi får fra DigiFix – god og ærlig veiledning ved innkjøp av nytt utstyr. Tommel Opp rett og slett:)
– Rinaldo – Agent Sorgenfri

Fjernstyring


Fikk i dag problemer med gmail. Ringte til Digifix og fikk raskt hjelp. Alt ordnet superraskt! Tusen takk!
Ønsker dere alle en riktig GOD JUL.

mvh
– Ole Ruud

Mulig hacking av min epost


Jeg fikk glimrende hjelp! (som alltid). Er veldig takknemlig for denne hjelpen! (som alltid)
Hilsen Geir Tidemandsen

– Geir Tidemandsen

PC hjelp


Hei Øystein,- bra jobba!
– John Henry Hultqvist

Topp score til dere!!!


Nok en gang har jeg måttet «krype til korset» å be om hjelp. Og møter alltid full forståelse og hjelpsomhet, – det er vel ingen jeg betaler faktura til med mer glede!!! At PC’en er trygg og sikker, betyr enormt mye, i arbeidslivet ringer vi IT om det er noe, som pensjonister står vi plutselig alene. Digifix anbefales så avgjort….
– Ingjerd B. Andresen

Tusen takk for meget god hjelp og en fantastisk god service !


Jeg er svært fornøyd med hjelpen jeg har fått av dere og datamaskinen min er en drøm. Tusen takk for all hjelp . Dere satte opp min nye pc akkurat slik som jeg ønsket det og bedre enn det. På en skala fra 1 – 5 får dere 10 🙂
Er superfornøyd !
Tusen takk.

– Heidi Solvoll

Fjernhjelp


Takk for god hjelp med trådløst nettverk!
– Kari Lassen Aas

Servicekontrakt – og service generelt


Dette er en viktig info til alle brukere av pc-maskiner og mobil-telefoner – og som kanskje trenger litt hjelp – avog til!
Tegn er servicekontrakt med DigiFix og få ØYEBLIKKELIG HJELP når du trenger det! Vi bor «halve året» i Frankrike og når jeg har hatt problemer med «dataen» har gutta i DigiFix straks ordnet opp pr.telefon og direkte med ekstern hjelp!
Quick fix…..helt suverent.
Dette er virkelig å anbefale…..

– Svend-Erik Krogh

Service- avtale/ opprensking av pc.


Veldig bra service og informasjon.
Lærte mye også.
Ikke så «skummelt » å ringe likevel!!
Takk til Børge!! Ikke redd for å ringe igjen:)

– Anne Berit Lerberg

Takk til DigiFix!


Takk for support gjennom flere år! Har spart meg for mye frustrasjon. Siste utfordring – ny telefon. Takk for teknisk hjelp og en effektiv opplæringsøkt med Kim!
– Marit Mathiesen

Jeg nærmest «snublet inn» 100 meter hjemmefra.Utmerket på alle måter, og da ikke alt fungerte 100% etter første «housecall», – rykket firmaet ut på nytt som siste oppdrag før helgen. Utmerket på alle måter, så bra at jeg nå har inne forespørsel på en ny privat laptop.

– Peter Hagerup

Levering av ny pc og skjermVi er så langt veldig fornøyd med vårt nye utstyr. Det er hurtig og skjermen er klar og tydelig.
Det ble installert av Kim Andre og han er rolig og tålmodig og vennlig mot oss litt eldre!
Nå håper vi at fortsettelsen er like bra!
Vennlig hilsen
Hedvig og Kjell

– Hedvig Westberg/Kjell Pettersen

Ros til alle i DigifixJeg er veldig fornøyd med Digifix. I dag har jeg fått superhjelp av Børge :). Takk til alle dere for tålmodighet og hjelpsomhet når jeg ikke får til noe på PCen.

– Mette Nordberg

DigiFix kan absolutt anbefales.


DigiFix, og menneskene bak, vil komme meget langt. Ikke bare at de har en eksepsjonell forståelse av sitt fag, men de har også skjønt at den personlige oppfølgningen og service er minst like viktig. DigiFix klarer å kombinere dette som hånd i hanske. Store aktører som Elkjøp, Expert og Lefdal, bør egentlig holde seg til å selge kjøleskap og vaffeljern for å overlate IKT til profesjonelle. Veldig sjeldent betaler jeg en faktura med slik glede som jeg gjorde til DigiFix. Jeg vet at neste gang jeg har en utfordring, er det bare å stikke innom eller ringe. DigiFix kan absolutt anbefales.

– Christian Hellkås, Bohem of Scandinavia®

Problem med bruk av bilder i worddokumentEt Worddokument hvor jeg «limte inn» bilder hadde hengt seg opp og jeg kom ikke hverken ut eller inn av det. Da ringte jeg DigiFix og fikk rask og effektiv hjelp via Fjernhjelp. Ikke bare ble problemet løst, men jeg fikk også god forklaring på hvorfor problemet oppsto og hjelp og undervisning til hvordan jeg kan unngå dette. Jeg lærte nye ting om å redusere datamengden på bilder blant annet i Photoshop Elements, et program jeg bruker mye for øvrig. De svarte meg også på andre spørsmål jeg hadde om ulike filtyper og programmer.

Hilsen Gunnel Anita Solheim

Kjemperask og proff hjelp


Fikk hjelp av Øystein til å rydde harddisken min mm. Tusen takk for skikkelig profesjonell hjelp. Og ikke nok med det – det var rett og slett hyggelig også. Betaler fakturaen med glede!!
– Tor Landløpet

Jeg er vedig godt fornøyd


Jeg er vedig godt fornøyd med serviceavtalen jeg har med dere. Dere snakker et forståelig språk for oss «ikkekyndige» PC-brukere.
Takk

– ARNFINN AABØ

Rask og god hjelp


Mange takk for rask hjelp og hyggelig samtale.
15.3.2016 Bjørn

– Bjørn Wallin Mørk

Takk for rask hjelp.


Takk for rask hjelp.
– Mvh Elisabeth – A Conto Regnskap

Supergutta


Gutta i DigiFix fixer alt. Utrolig flinke.
– Magne Langvæg

Printer


Flott service !! Og bra jobb.
Sisilie LV

FakturaVi var litt uenige om en faktura, men fikk løst det på en tilfredsstillende måte.

– Torkel Røstad

Veldig fornøyd!


Det ble så bra som vi hadde håpet. Veldig serviceinnstilt! Rask og flink med å løse oppgaver og utfordringer. I en business hvor både hardware og software er kritiske for forretningen så bidro DigiFix til den nødvendige trygghetsfølelsen.
– Hogne Kavlie – Adventurerooms.no

Support av beste merke – utført av Børge


Veldg fornøyd – proffesjonell hjelp! Kan anbefales.
– Anton Birkelunden

Meget fornøyd


Svært fornøyd med Digifix – man blir alltid godt mottatt av de hyggelige guttene som jobber der og tilbudt god hjelp.
Når man ikke lenger tilhører de yngste i landet, men likevel ønsker å henge med i dataverden, er Digifix de beste naboer man kan drømme om.
Er alle «gutta» opptatt, blir man alltid tilbudt en god kopp kaffe og plass i sofaen mens man venter.
Takk og pris for Digifix!

– Kari-Grete

Anbefales!


Veldig hyggelig personale, disse gutta kan sine saker. Gir tips og er trivelige samtidig 6/5 poeng
– Andreas

Kjempeservice!


Digifix var veldig hyggelige, imøtekommende og profesjonelle når de reparerte min Pc for meg.
– Kristoffer Høyvik

Alltid god, personlig service


DigiFix lever opp til sitt slagord «din digitale vaktmester». Dette er vaktmestertjeneste i særklasse! Vaktmester’n takler både små og store problemer, og gir seg ikke før alt er reparert, innstilt, ryddet og klart til bruk. Og vaktmestrene er alltid blide!
– Hilde Morris

Brukerstøtte


en Brukerstøtten som Digifix tilbyr er effektiv, rask og ryddig.
Anbefales! Takk!

– Kristina Diseth

Akutthjelp


Datananlegget brøt sammen første dag etter ferien. Alt ble byttet. Takk for rask, kompetent og hyggelig service. Digifix kan anbefales.
– Reidar Kjær

Livredning deluxe!


Livredning deluxe!
– Bjørn Hovstad

Takk for hjelpen


Da jeg trengte hjelp ble den utført på en rask måte og med god informasjon. Kan anbefales (noe jeg allerede har gjort til venner).
– Elin Ingeborg Gjestang

Service fra Digifix


Fredag 15. mai ba jeg om hjelp fra dere og mandag 18. kom en av deres ansatte, Alexander Haugnes, for å bistå meg. Jeg vil gjerne uttrykke min begeistring for hvordan han utførte sin oppgave, hvor vennligt og høfligt han opptrådte og måten han prøvet å innformere meg om den for meg vanskelige situasjonen. Dere kan være stolte av en slik medarbeider.
– Med vennlig hilsen, Kerstin Biering

Nye skins


Veldig fornøyd med oppgradering av vår webshop. Blei riktig så lekkert! Raskt levert og godt resultat.
– Sponland Foto AS

Tilbakemld


Veldig god service! Dere kom raskt og løste problemene. Veldig hyggelige og service-innstilt når dere var her. Flinke til å forklare problemet med ord og uttrykk som jeg forstår, når jeg ba om det.
– Ingebjørg B. Larsen

Svært fornøyd


Vi er svært fornøyd med rask utførelse.
Har sjekket på PC fra kontoret i dag og det virker.
Vaktmester er også godt fornøyd.
– Hilsen Svein Gundersen, Forvalter

Kompetente folk


Kompetente, hyggelige, effektive folk. Anbefales!
– Hilsen Håvard S

En meget fornøyd kunde


Jeg hadde store problemer med å logge meg inn på Microsoft konto for Office. Da tok jeg kontakt med Digifix fjernhjelp, e var ikke bare dyktige men også meget hyggelige. Nå er alt ok. Jeg kan trygt anbefale dette firmaet til alle.
– Hilsen Jack Ruud

PC-Hjelp 18/11


Besøkte deres kontor i går..fikk hjelp av Børge med å få installert ny harddisk…fikk fantastisk og nesten rørende hjelp. Ventet ca 1 1/2 time og fikk kjempeoppfølging underveis. Ble også spurt av andre medarbeidere om jeg fikk hjelp. Børge tipset meg også om produkter jeg kunne kjøpe
– Hilsen Lisbeth Grytten

Hjelp med å installere java


Dette var kjempefint fixet Alexander. Nå har jeg fått ryddet opp og har kontroll på tingene. Takk for god og tålmodig hjelp – jeg kan sikkert skaffe deg flere kunder blant mine venner. Faktura blir honorert i dag
– Hilsen fra Inger W.

Hjelp med å finne ut av hvorfor ekstra tastaturet ikke fungerte til tross for batteriskift


Generelt fornøyd med DigiFix’ profesjonelle assistanseog har derfor nå kjøpt tilleggspakke fjernhjelp. Skulle imidlertid ønske at DigiFix opprettet en jour – tjenesten utover nåværende arbeidstider – selvsagt mot tillegg i prisen.
– Margaretha Østern

Genialt konsept og flott gjennomføring!


Kombinasjonen av å få effektiv og proff hjelp til både det jeg visste var galt og gode ideer til lettere datahverdag — OG at både mailkontakt og kontakten med Øystein da han troppet opp med stort smil, var bare gjennomhyggelig og behagelig — kan man ønske seg mer? Jo, mulighet for å få rask hjelp ved framtidige små og store problemer og kriser. Det har Digifix tilbud om, og det tilbudet takket jeg ja til på stedet.
Og alt sammen uten at jeg følte meg dum.
Sjelden har jeg betalt en regning med et større smil.
Takk fra datakløna!

– Marianne K. Knudsen

omtale


Meget fornøyd med hyggelig og konkret service både i butikk og som fjernhjelp. Dere er et funn! Slik assistanse har vært et stort savn til jeg fant dere gjennom en annonse i Morgenbladet.
– Morten Borgersen

Installering av Java


Tusen takk for hurtig og hyggelig hjelp. – Kai G.

Mistet mailer


Fikk meget god hjelp av Henning som forsto problemet mitt og som hjalp meg så langt han kunne.
hadde kommet i skade for å slette en del viktige mailer, men disse lot seg dessverre ikke finne. – Per A Nordengen

Sikker anbefaling


Utmerket god service fra hyggelige og topp kvalifiserte digitale vaktmestere som helt forstår kundenes datafrustrasjoner. Betaling i samsvar med rask og effektiv medgått arbeidstid. Anbefales for databrukere i alle aldere, inkludert pensjonister. – Knut Nordby

Omtale


Veldig bra erfaring med selskapet med medarbeidere som er profesjonelle og veldig serviceorienterte. Kan anbefales for alle med store og mindre Internet utfordringer. – Espen Bagn

Fornøyd


Jeg er veldig fornøyd. Alt virker!! Hyggelig og flink Henning!! Håper det ikke blir nødvendig, men jeg tar kontakt hvis det blir noe galt med pc’en og skriver igjen.
Mette Nordberg

Som alltid, fort, effektivt & grundigt.


denne gangen kun 4. Da det kunne ha vært bra med en 30 sek repetitionsøvelse.
Kirsten S.Abrahamsen

Glimrende kundebehandling!


I dag 15/10,hadde jeg problemer med min PC. Etter telefonsamtale og fjernhjelp,fikk jeg hjelp og assistanse, Det var også pedagogisk veiledning og jeg lærte mye underveis! Tusen Takk til dere i Digifix v/Børge!
Vennlig hilsen Geir Tidemandsen og Berit Tveter

Enestående!

Det finnes ikke mere hyggelige, serviceminded,og flinke gutter en gutta på Digifix! De kan det meste, og det er ingen over, ingen under!
Takk for at de er der! Dere er TOPPERS!

EPOSTPROBLEMER

Fikk hjelp til eposten, som for meg ble helt håpløs etter fordringen av Google. Har nå fått Thunderbird istedet, og det ser ut til å være bra for meg. – Kari Bache-Wiig

PC hjelp kunde

Veldig fornøyd med vennlig, raskt og grundig arbeid. – Ruth

Hjelp fra DigiFix

Vi har brukt DigiFix flere ganger og er storfornøyd. – Advokat Vidar Sinding AS

TUSEN TAKK

Tilværelsen for meg har blitt langt lysere etter at dere installerte ny PC hjemme hos meg. Tusen takk, Digifix! – Olav Johnsen

Proffer

Gutta er super proffe! Ordnet det de skulle og mer. Informerte om alt og var service innstilte. Tusen takk! – Hilsen Matthew Curle

KJEMPEFORNØYD

sKAL 5 jEG HAR KOMMET TIL AT JEG FORTSETTER SOM KUNDE OG TRENGER DERE OGSÅ – Hilsen Magne Langvæg

Fornøyd kunde!

Jeg måtte ha en ny PC,da den gamle ikke ville mere. Jeg fikk hjelp av de ansatte i Digifix,til absolutt allt!!! Tilkjørt nytt utstyr/innstalering av HW og SW/samt opplæring av nytt utstyr! Det har vært en fornøyelse med denne hjelpen/dialogen og samværet med gutta fra Digifix! Tusen takk for all hjelp! – Hilsen Geir

Tusen takk!

for kjempegod service…sympatiske og dyktige Øystein hjalp meg med «alt»! Kan trygt anbefale dere til alle jeg kjenner – Lisbeth

Supert!

Vi i Hovinbakke vel skulle kjøpe inn ny pc. Fortvilelsen ble stor da ingen av oss visste hvor vi skulle begynne i PC- jungelen og hva som kunne være bra for oss. Etter av vi så annonsene i Romerikes blad valgte vi å henvende oss til Digifix. Vi var også avhengig av å få lastet inn all programvare fra den gamle pc bla medlemsregister ++ og programmet Mamut. Jeg la frem våre behov og ønsker. Digifix kom med forslag til PC og hvordan de ville gjøre arbeidet. De informere også hele tiden underveis om kostnader som kom i tillegg til den prisen de hadde gitt. Jeg vil takke Henning som er helt super og visste helt klart hva kundeservice er. Nok en gang 1000 takk! – Ingrid / Hovinbakken Vel

Supreeee.. Dyktige.Imøtekommende.

Jeg har fått flere ganger hjelp fra DigiFix, enten ved fjernhjelp eller at jeg har vært innom dere. Jeg har hver gang fått en helt utrolig god sevice med hjelp til pcen av dyktige og hyggelige folk. (gjelder også spill diablo 3) Dere er supergutta.- Terje J

SUPRE!!!!

Hei gutter, dere er bare supre! Alltid like smilende og hjelpsomme.Selv om spørsmålet er aldrid så dumt så er dere like tålmodige.Kommer nok til å kontakte dere igjen.
Faktura betalt i dag.Tusen takk så langt og ha en forrykende dag!!
Mvh
Karina Therese Hill

De later ikke som, de mener det (kundeservice)

Har kjøpt datautsyr hos en rekke forretninger,noen elendige andre bra. Hos DigiFix fikk jeg en mottagelse jeg aldri før har fått. Dette til tross for at den førstegangen jeg var der ikke skulle handle, bare stille et par spørsmål. Må være bransjen mest ærlig engasjerte butikk. Står ikke der og svarer kun på spørsmål du stiller, men kommer med mere relevant info. De virker rett og slett oppriktig engasjerte. og det smitter. Ikke la deg lure av en noe annonym fasade. Jeg følte meg i allefall altid velkommen. – Jon Bruheim

God hjelp!

Min gamle stasjonære PC hadde gradvis gitt opp og jeg måtte ha en ny. Digifix lagde simpelthen en ny PC til meg, helt skreddersydd til mine behov. Digifix installerte alt utstyret hjemme hos meg og jeg fikk all den voksenopplæring en gamling som jeg trengte! Utmerket! Dessuten rensket de godt opp i min bærbare. Jeg er meget fornøyd over å ha fått kontakt med en digital vaktmester som herved anbefales på det varmeste!

Superfornøyd!:-)

Fantastisk flott med fjernhjelp! Feilen fikset på en to tre! Slik skal det gjøres:-) – Øyvind Larsen

Meget bra og betryggende

Fint å ha en kontakt som kommer raskt når det trengs – Viebecke vraalsen

Om å miste mer enn 20 timers arbeid…

Hadde gjort en komplisert, tidkrevende rettejobb, 23 besvarelser, masse tall i kolonner på et Excel-skjema.
Og så forsvant det da jeg hadde lagret det… Jeg var sikker på at slaget var tapt og dokumentet tapt og 101 var ute Data-kyndige (mer enn meg) prøvde å hjelpe. Dokumentet mitt var borte vekk. Men Henning hos Digifix greide å finne det!! Takket være serviceavtalen jeg har med Digifix var han straks på pletten (via fjernhjelp)og greide, på finurlig vis, å hente det opp. Min lettelse var ubeskrivelig! Og Henning, du er virkelig en av mine helter!
Digifix er helt topp! – Tone Westad

Førnøyd kunde

Kjempefornøyd med all teknisk hjelp jeg har fått og en upåklagelig personlig service.
Her fikk jeg mye og hyggelig hjelp. – Kari Mjølhus

Ros!

Veldig bra service, kjempefornøyd ! – didi

Takk igjen…

vAndre gang jeg bruker Digifix nå og like bra som sist 🙂 Hilsen Pål Danielsen

Superrask service

Takk for rask hjelp. Bra løsning, og heller ikke overpriset. – Knut Jesting

FORNØYD KUNDE

Her er det mange rosende ord som kan brukes. Jeg er nok ikke den største pc spesialist, men midt på stammen. Har hatt pc til reprasjon hos dere, har også hatt nytte av hjelp hjennom Din Digitale Vaktmester. Veldig fornøyd, og håper på forsatt et godt samarbeid. – Tor Fredrik Hansen

Takk til DigiFix-gutta nok en gang

Maken til hjelpsomme og hyggelige gutter skal det letes lenge etter. Og ikke minst tålmodige når ting skal forklares til en seniorbruker. I høst ble en treg og sliten maskin som ny etter en sjekk og rens hos dem. Da det nylig dukket opp virusvarsler var heller ikke det noe problem, det ble løst over telefon på under timen. Jeg er kjempefornøyd. – Med de beste anbefalinger fra Randi M.

Takk for god hjelp

Takk for god hjelp og super service. Her var det mye rart å ordne opp i, selv om det i utgangspunktet var printeren som var problemet. Flaks at det var nettopp dere jeg fant da jeg søkte opp datahjelp på nettet. Tusen takk – anbefaler dere gjerne videre!!!!! – Esther

sorgenfri dataglædje

min andra contact med digifix var lika problemløs som min firsta fast jag bara knallade in utan føranmeldning med min NYA DATOR FICK JAG HJÆLP UMEDELBART.DET DU.try to find it……. bra jobbat och tusend tack. – Peter 65 år

Bra

Vi fikk avisnstallert masse ubrukelige nettverk, programmer, routere samt kvittet oss med NextGenTel og Tele2 som ikke fikk nettet vårt til å fungere.
Digifix tok en stor opprydding og fikk oss online igjen. De var veldig pålitelelige, hjelpsomme og «forståelsesfulle» samtidig som de leverte løsninger på de problemene vi stod i. – Ulf Johnsen

Suveren hjelp.

Fikk pc-rens via fjernhjelp. Utrolig bra service og pc-en?? Den er som ny 🙂
Hilsen Pål Danielsen, Mandal

hurra nå er alt i orden

nå er alt i orden med skybyen efter mye tull. har hatt en pc hjelper som jeg tror rotet litt men dere fikset det for meg tusen takk for det Neste gang jeg trenger hjelp så kommer jeg til dere først så jeg er meget fornøyd med dere – kåre myhre

En kopp kaffe

Da det så ut som min bærbare hadde tatt kvelden, fant jeg Digifix på nettet.Da jeg kom innom der med pcen, fant de raskt ut at den virkelig hadde tatt kvelden. Opplevelsen av komme innom der var svært positiv, og det ble selvsagt litt data prat, der det kom frem at jeg hadde en svært gammel stasjonær, kom naturlig nok tilbudet om å bygge en ny pc. Etter 6-7 mnd. var jeg innom deres nye lokale med den gamle pcen, ble en liten oppdatering, men ellers ikke noe mere å satse på da, så det ble en kopp kaffe, og etter en par timer hadde vi kommet fram til hva jeg skulle ha. Det var en hygelig måte å få seg en ny pc på kort sagt: bra service, bra kvalitet, hygelige personer, yrkesstolthet, må si meg svært fornøyd med min nye stasjonære pc, er på nett på under minuttet. Digifix er absolut å anbefale – Svein

Internett, Virus, PC-rens!

Den gamle PC’en min var full av virus og forhåndsdømt av meg til en snarlig tur på Grønnmo. Men kom heldigvis over hjemmesiden til Digifix, som kom og hentet maskinen, renset den for virus’er og annet utøy og nå er den som ny. Digifix-gutta (og jenter?) er raske, hyggelige, og ikke minst dyktige i jobben sin. Og flinke til å forklare så selv en PC-analfabet som jeg forsto hvordan ting fungerte. Det er nesten så jeg gleder meg til neste gang jeg trenger hjelp av dem! – Anne Marie

Helt topp!

Kjempefornøyd! Tok kontakt dagen etter jeg hadde sendt en mail om kvelden, hyggelige mennesker som kunne komme hjem til meg samme kveld, dukket opp til avtalt klokkeslett og løste mitt dataproblem på noen minutter:) Deilig å vite hvor man kan henvende seg hvis noe krøll skjer! Kan trygt anbefale til alle!! – Anja

Super service!

Først gikk min PC i svart i sommer. En rask konsultasjon hos Digifix resulterte i at de eliminerte at det var feil med laderen og mente det kunne være grunnlag for reklamasjon dekket av garanti. PCen ble sendt inn, og HP dekket skifte av batteri i BIOS etter 2 års bruk. Da maskinen kom tilbake, var den imidlertid treg og hadde problemer med sikkerhetstillatelser. Digifix renset opp og la inn software på nytt. Topp resultat; rask PC uten problemer av noe slag. Hjertelig takk! – Elisabeth

Et forhold jeg håper vil vare lenge

Jeg fant DigiFix på nettet, da min stasjonære PC begynte å skrike om at det ikke var mer plass. Det ble nok dyrere enn først antatt: en ny bærbar med ny «innmat». Maskinen er super, vi er bestevenner allerede! Men det mest imponerende var måten jeg ble tatt imot på, hvordan alt ble slik de forutsa og til den tiden de lovet! Dette er sjelden vare!!! Tusen takk DigiFix – jeg kommer nok igjen. – Ellen

PC-hjelp hjemme

Tusen takk til Henning! Jeg er veldig glad, nå fungere alt som det skulle og jeg få PC’n nå virkelig som en hjelper! Har nå skrevet ut flere e-mail, også frisurf fungerer! Du fortjener 5 med stjerne! – Franziska

Veldig fornøyd

Hadde 2 PC-er og trådløse routere som ikke virket som de skulle. Fikk rask tilbakemelding på mail, profesjonell og ryddig kundeservice, og jeg endte som fornøyd kunde med at de klare å fikse PC-ene og routerne.‎ – Anders

En fan!!

Jeg hadde store problemer med PC’n min, virus osv… så kontaktet jeg Digifix, og nå er hver dag en berusende pc-opplevelse. Herlige gutter og fantastisk service. Anbefales til alle! – Tore

Over all forventning‎‎

Jeg hadde en pc som jeg trodde var klar for å kastes og trengte gutta for å hjelpe meg til å få hentet ut bilder og musikk. Men gutta fikset pc’n slik at den ble som ny. Da hadde jeg allerede kjøpt en ny pc, så denne pc’n ble julegave til pappa! DigiFix-gutta ordner opp – med et smil og humør og en interesse for faget det står respekt av!‎ – Stine

Kjempefornøyd

Jeg takker for en kjempegod service. Jeg kommer til å bruke dere i fremtiden også. Hadde problemer med oppkobling til internett. Men det løste dere på en rask og grei måte på et språk som selv en data-dum kunne forstå.Prisen var også til å leve med. Takker igjen for god service. – Magne Langvæg

Meget godt fornøyd!

Mottok multimodem fra Telenor 21.12.10. Ringte DigiFix kl 1430 – kl 15.30 var DigiFix alt på døra. Til å begynne med så installasjonen til å bli en nøtt. Jeg mente at mitt gamle modemoppsett var for «vanlig bredbånd». Ingen ting virket til å begynne med så sa jeg at jeg ringer Telenor for å høre hva jeg egentlig har installert. (Installert 2004 av Telenor). Det viste seg at det var installert et IP-opplegg – noe jeg ikke hadde bestilt den gang. Når geniet fra DigiFix ble klar over hva jeg hadde for opplegg tok det ikke lang tid før multimodemet var «på lufta». Kommer til å benytte meg av Digifix igjen. Anbefales! – Rolf

Kjempefornøyd‎

Sendte en e-mail en søndag til DigiFix da jeg var frustrert og fortvilet over den virusbefylte PC-en min. Hadde ikke regna med svar før mandag, men jammen dukket det ikke opp et svar allerede søndag kveld, da..! Dette står i stil med mine erfaringer med DigiFix: de er raske, effektive og får jobben gjort på en skikkelig måte!! De er i tillegg til dette veldig hyggelige. 🙂 Vil absolutt anbefale DigiFix til alle som vil ha hjelp med PC-en!‎ – Øystein

Endelig rask pc‎

Takk for hjelp med windows. Før tok det mange minutter å betale en eneste regning i nettbanken, men etter at de hadde den inne så ble den veldig rask. Pcrens er å anbefale. I tillegg lærte de meg å bruke gmail. Da kan jeg lese epost fra alle datamaskiner. Takk digitale vaktmestere. Hilsen Tor A.‎

Jeg digger digifix gutta

Jeg har jo hatt pc så lenge de har vært tilgjengelige….men når nye operativsytemer osv kommer starter bøttebaletten for oss brukere….VELDIG GOD HJELP FOR MEG OG FLERE VENNER MED PC UTFORDRINGER PÅ EN SVÆRT HYGGELIG OG PROFF MÅTE….alltid positivt å møte folk som vil gjøre en god jobb til bra pris….det er GULL verdt for oss «jobbere»…MVH Carl-Erik/BIOklinikken‎

En utsøkt fornøyelse

Dette var en god opplevelse! Hyggelige å prate med, med en nydelig yrkesstolthet og til og med akademisk bakgrunn – da er det ildsjeler vi snakker om. Øystein fikset på 2 minutter en Dell-printer som tre ingeniørvenner har prøvd seg på i timevis uten hell. Og for meg som må være forsiktig med utgiftene, er deres tilbud overkommelig i aller høyeste grad. Jeg kjente en tillit til dem fra jeg var inne på siden deres og leste deres cv-er. For en trygghet det er å vite at de er der – bare en telefon unna. – Nina‎

Tusen takk!‎

Tusen takk for hjelpen. God og rask service var viktig form meg da jeg stod med begge benene plantet i tastaturet, etter masse fingertrøbbel. Det var en stor lettelse da Digifix fikk renset og oppgradert mine programmer. Selv om jeg hadde tatt vaksine hadde det tydeligvis sneket seg inn «virus», eller noe sånt. Jeg må bare si: Tusen Takk! Hilsen gamle Erik.‎

Fantastisk!‎

Digifix er noe alle burde gå til når det gjelder noe med PC, de er raske med arbeidet, de gjør det ordentlig, og de har SINNSYKT god service. Anbefaler digifix til alle! 😀

Takk For Hjelpen ‎

DigiFix bygde en utrolig bra spill-PC for meg. Om jeg er fornøyd? Er er jo helt fantastisk! Elkjøp kunne ikke tilby meg noe i nærheten verken i pris eller i ytelse. Har helt klart funnet meg en ny plass og henvende meg til når det kommer til noe med data!‎ – Systad

Godt fornøyd ‎

Først og fremst fikk jeg hjelp med en gang. De løste problemet og gav meg nyttige råd underveis. Trivelige og sympatiske karer. – Christian S.

Fantastisk

Kan anbefales på det sterkeste. Etter å ha ringt rundt til flere som lovet å «total rense» pc’n min for virus på 2 dager for alt mellom 1000 og 2000 kroner, fant jeg digifix som gjorde en ekstremt grundig og fantastisk jobb. De brukte litt over en uke, men til gjengjeld er pc så god som ny og TOTAL fri for virus! I tillegg fikk jeg oppdatert programmer, slettet alt jeg ikke trengte og nå er pc’n min som snart er 6 år, like fin som da den var ny…!! I tillegg forklarte de alt stegvis og forståelig til meg som er «under gjennomsnittet god på pc» !! Anbefaler til alle!! Ikke er de dyre heller! Jeg skal hvertfall oppsøke dem neste gang jeg har problemer, og flere av mine venner har også begynt å bruke dem!! Terningkast: langt over 5! – Elisabeth

Effektivitet og humor

Meget effektivt, service full av humor og gode råd. – Kirsten

takk for gode råd

kom inn med min gamle pc og gikk ut med en ny etter litt god info om min gamle pc. så ble det en tur med pc rens og installering av program.. – hans chr backe

Ekstra bra

Jeg hatt kontakt me fler support firmaer,
Jeg betrakter digi fix som å være
alt for kunden. – Ole B.

Tilbakemld.

Takk for hjelpen, supert og raskt! – Ragnhild

Skriv gjerne hva du synes om oss: