Sikkerhetsavtale
  ESET Endpoint Security – bransjeledende sikkerhet
Installasjon og oppsett
 Fungerer på PC, Mac, mobil, nettbrett
Sentralt vedlikehold med automatiske oppdateringer
Bistand ved virusangrep *
Tilgang til vårt profesjonelle team
Sentral gjennomgang av varsler
Automatisk virussjekk
Per ekstra enhet: 99,-/mnd
199,-/mnd
* Inntil to timer bistand per hendelse relatert til virusangrep. Verdi 1980,-

Sikkerhetsavtale

Sikkerhet på nettet er viktigere enn noen gang før. Med stadig økende trusler og cyberkriminalitet, er det viktig å beskytte din personlige informasjon og data på nettet. Det er der sikkerhetsprogramvare kommer inn i bildet.

ESET Endpoint Security gir deg et ekstra lag av beskyttelse mot virus, malware, phishing og andre trusler som kan sette din personlige informasjon og data i fare.

Med ESET fra DigiFix, kan du være trygg på at dine digitale enheter og nettbaserte aktiviteter er godt beskyttet. Investering i sikkerhet kan spare deg for tid, penger og stress; ved å unngå potensielle cyberangrep og datainnbrudd. DigiFix har laget en pakke der vi kombinerer en markedsledende sikkerhetspakke fra ESET, med vår lange erfaring med oppsett og effektive innstillinger. DigiFix hjelper til der det skulle behøves i forbindelse med programmet.

DigiFix Sikkerhet

DigiFix installerer programmet og setter det opp med gode sikkerhetsstandarder. Sikkerhetsprogrammet (ESET Endpoint Security) settes opp til å automatisk skanne enhetene dine. Det passer også kontinuerlig på at det ikke kommer nye trusler gjennom dette forsvaret. Vi kan installere sikkerhetsprogrammet på nesten alle typer enheter; fra PC og Mac, til mobil og nettbrett.

Mulighet for sentral overvåkning gjør at vi kan reagere på trusler som du ikke selv kan se, og vi kan kontakte deg direkte for å rydde opp i disse truslene.

Inkludert i pakken har vi også bistand i form av konsultasjon. De fleste tekniske utfordringer kan løses ved å identifisere hva som har skjedd, slik at effektive grep kan tas deretter. I noen tilfeller må vi inn med større reparasjoner, som reinstallasjon, noe som ikke er inkludert i avtalen, men som vi utfører raskt og profesjonelt for våre kunder.

Flere enheter?

Har du flere enheter? Vi installerer sikkerhet på alle enhetene du ønsker for bare 99,-/mnd ekstra, per enhet! Man kan få flere muligheter med app-lås, anti-tyveri-funksjoner og videre funksjoner som passer på enhetene dine; uten at du trenger å gjøre noe. DigiFix setter opp enhetene på smarte måter, som gjør at du kan være så sikker som mulig.

Bestilling av sikkerhet privat

"*" obligatorisk felt

Sikkerhet*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Annet

DigiFix hjelper med oppsett, installasjon og sjekk av at programvaren kjører som den skal. Dette skjer ved kundens forespørsel. Kunden er ansvarlig for å kontakte DigiFix dersom det er spørsmål eller tekniske utfordringer. DigiFix er ikke ansvarlig for tredjeparts programvare, kundens programvare, kundens enheter eller annet som naturlig faller herunder. Pris er ink. mva. Denne avtalen er kun for privatkunder, og kan ikke brukes av bedrifter, non-profit, enkeltmannsforetak eller andre typer organisasjoner.