Backup-avtale by Jotta
1000 GB lagringsplass **
Kan brukes på flere enheter
Fungerer på PC, Mac, mobil, nettbrett
Opptil fem personlige konti
Hjelp med korrekt oppsett og sjekk av oppsett på forespørsel
Spørsmål om sikkerhetskopi relatert til JottaCloud
Tilbakekopiering ved ev. datatap
Tilgang på vårt profesjonelle team
All lagring på norske servere
199,-/mnd
** Mulighet for oppgradering av lagring på forespørsel. Øk til fem TB for kun 99,- ekstra per mnd.

Backup-avtale by Jottacloud

Å miste viktige filer og data kan være en katastrofe for mange. Dette kan skje av mange ulike grunner; for eksempel teknisk feil, maskinvare-svikt, eller en uventet hendelse (uhell, brann, vannlekkasje, kortslutning m.m). For å beskytte mot slike hendelser, er det viktig å ha en backup-strategi på plass.

Med backup fra DigiFix kan du enkelt ta sikkerhetskopi av viktige filer og data, for å lagre dem på en sikker og pålitelig måte. Skulle noe uheldig skje, kan DigiFix (via Jottacloud) hjelpe deg med å gjenopprette din private data, raskt og enkelt.

Det er essensielt å bevare viktige filer og data, og du kan hvile tryggere når du vet at dine private filer trygt sikkerhetskopieres, og kan gjenopprettes ved uforutsette omstendigheter.

Bestilling av backup privat

"*" obligatorisk felt

Backup*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Annet

DigiFix hjelper med oppsett, installasjon og sjekk av at programvaren kjører som den skal. Dette skjer ved kundens forespørsel. Kunden er ansvarlig for å kontakte DigiFix dersom det er spørsmål eller tekniske utfordringer. DigiFix er ikke ansvarlig for tredjeparts programvare, kundens programvare, kundens enheter eller annet som naturlig faller herunder. Prise er ink. mva. Denne avtalen er kun for privatkunder, og kan ikke brukes av bedrifter, non-profit, enkeltmannsforetak eller andre typer organisasjoner.