Om oss

Vi i DigiFix er en gjeng unge ildsjeler som har som mål å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk flest. Bedriften ble startet av tre fremadstormende gründere i 2009 og har raskt økt i omfang og har allerede rukket å bli en av de store aktørene innen datahjelp i og utenfor Oslo. I dag er vi 12 ansatte som hjelper bedrifter og privatpersoner med å få kontroll på alles digitale hverdag. Vår visjon er å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk. Økende innflytelse fra digitale enheter som datamaskiner, tv-bokser, smart-tv-er, nettbrett, smarttelefoner og trådløst nettverksoppsett gjør at man hele tiden må holde seg oppdatert på den digitale fronten. Med barnepass, jobb og matlaging kan det fort bli knapt med tid til dette. Her er det vi ønsker å hjelpe deg slik at din digitale hverdag flyter lettere, slik at du kan bruke tiden din til helt andre ting. Vi får mye skryt for hvordan vi kommuniserer med de som trenger hjelp. Hos oss bruker vi et dataspråk som selv bestemor kan forstå. Derfor vet vi med sikkerhet at du liker deg hos oss.

Her kan du lese om alle våre flotte medarbeidere. Vi blir hele tiden flere, så det er bare å kikke innom her innimellom. Eller så ofte du ønsker for å sette et fjes til stemmene når du får fjernhjelp.

Presentasjon av våre Digitale Vaktmestere

Børge

Hardware-ekspert og selger

Børge er hardwareekspert og den fødte digitale vaktmester. De siste 15 årene har han bygget utallige datamaskiner til alle typer formål og er vår største ekspert innen hardwaredesign og datamaskiner. Som utdannet romteknologiingeniør tok han så en Master i elektronikk og datateknologi på Universitetet i Oslo. Der samarbeidet han tett med Rikshospitalet innen utvikling av måling av samspillet mellom sentralnervesystemet og huden. Som nyutdannet Master startet han et dataselskap sammen med sine to gode venner for å kunne drive med videreutvikling av sin store lidenskap for datamaskiner og samtidig smelte dette sammen med lærdom fra studiene.

Henning

Daglig leder & Seniorkonsulent

Henning er ekspert på software, pc-rens, e-post- og backupsystemer. Han liker å kombinere praktisk tenkning og teori, noe som er nødvendig som digital vaktmester, samtidig som han har en stor styrke som pedagog. Han har en mastergrad i Materialer, Energi og Nanoteknologi med solenergi som spesialfelt, men er overbevist om at folk trenger en enklere digital hverdag, noe som gjorde at han ble med å starte DigiFix. Helt siden tidlig på 90-tallet har han lekt med datamaskiner, og har snappet opp en god del kunnskap på veien. Han kombinerte noen år lidenskapen for pc med programmering og innspillinger av musikk. Han har også jobbet flere år med support og drift av datamaskiner ved Universitetet i Oslo.

Øystein

Utvikler & Seniorkonsulent

Digital vaktmester

Øystein er den som kan fikse alt. Har over 15 års erfaring med IT, men skrev sitt første program i BASIC på sin 486 i 1994. (Nevnte 486 ble også demontert og satt sammen igjen av den samme nysgjerrige unge mannen.) Brenner for å utvikle frontend for applikasjoner, men han fikser alt fra printere og WiFi til Windows Server og feilsøking av milelange event-logger. Med en Masteroppgave fra Universitet i Oslo, flere år som Avdelingsingeniør på Institutt for Informatikk og 5 år som gründer av DigiFix tas alle utfordringer i mot med takk. Det finnes ikke problemer, bare ting som snart er løst!

Yndlingsspråk: Javascript

Amel

Amel

Butikksjef

Digital vaktmester

Amel sluttet seg til DigiFix etter flere år med å bygge opp IT-supportavdelingen i en av norges største elektrokjeder for å få nye utfordringer. Med lang erfaring innen IT-support og kundebehandling får man alltid god og riktig hjelp av Amel.

Håvard

Håvard

Tekniker og butikkmedarbeider

Digital vaktmester

Etter flere år i eget IT-firma kommer Håvard til DigiFix med en solid erfaring hos både bedrifter og private. Sammen med lang erfaring som butikkmedarbeider og support-tekniker hos en av norges største elektrokjeder utgjør dette en solid ressurs hos DigiFix. 

Bertan

Lærling

Digital vaktmester

Som lærling viser Bertan interesse og engasjement som er helt fantastisk. Allerede tidlig i hans tid hos DigiFix viser han at han kan mer enn det som forventes av en lærling. Han setter seg raskt inn i nye systemer og tilegner seg ny kunnskap når det trengs. Han har store ambisjoner om videre utdannelse innen IT og det er ingen tvil om at han når langt!

Jonas i DigiFix

Jonas

Tekniker og butikkmedarbeider

Digital vaktmester

Jonas startet som support-tekniker (digital vaktmester) på DigiFix så snart vi fikk møtt ham. Dette er en mann som elsker å ta seg god tid med kunder for å være være sikker på at alt er perfekt. Kunden er i fokus helt til alt er løst og kunden smiler i fra øre til øre. Akkurat slik det skal gjøres her i DigiFix. Samtidig tar Jonas med seg flere år med erfaring som support-tekniker inn i DigiFix, noe som alltid kommer godt med.

Jonas har lang utdanning innen film og tv der effektiv data-bruk er viktig. Han har erfaring med klipping av store og små produksjoner innen film og tv. Du har helt sikkert sett noe av dette på kino eller på tv de siste årene. Men interessen strekker seg mye lenger enn bare film og tv. Han er kulturinteressert som få og er multikunstner innen media, film, musikk og bilde. 

På fritiden er det musikk og konserter som er i fokus, og det tilbringes mang en kveld som publikum med godlyd i lokalene. Det er bare å spør om du lurer på nye musikk-tips eller forslag til konsert. Hos oss får du svar på alt, ikke bare hjelp med datamaskinen.

Marius i Digifix

Marius

Selger

Digital løsningsarkitekt

Foretaksinformasjon

Org.nr
898 048 802
Postadresse
DigiFix AS
Sofies Gate 1
0170 Oslo
Kontakttelefon
466 84 466
E-post
post@digifix.no
Regnskap/Faktura
regnskap@digifix.no
Bankforbindelse
DnB
Kontonummer
1503.26.45264
BIC
DNBANOKKXXX
IBAN
NO1115032645264