Om oss

Vi i DigiFix er en gjeng unge ildsjeler som har som mål å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk flest. Bedriften ble startet av tre fremadstormende gründere i 2009 og har raskt økt i omfang og har allerede rukket å bli en av de store aktørene innen datahjelp i og utenfor Oslo. I dag er vi 12 ansatte som hjelper bedrifter og privatpersoner med å få kontroll på alles digitale hverdag.
Vår visjon er å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk. Økende innflytelse fra digitale enheter som datamaskiner, tv-bokser, smart-tv-er, nettbrett, smarttelefoner og trådløst nettverksoppsett gjør at man hele tiden må holde seg oppdatert på den digitale fronten. Med barnepass, jobb og matlaging kan det fort bli knapt med tid til dette. Her er det vi ønsker å hjelpe deg slik at din digitale hverdag flyter lettere, slik at du kan bruke tiden din til helt andre ting.
Vi får mye skryt for hvordan vi kommuniserer med de som trenger hjelp. Hos oss bruker vi et dataspråk som selv bestemor kan forstå. Derfor vet vi med sikkerhet at du liker deg hos oss.

Her kan du lese om alle våre flotte medarbeidere. Vi blir hele tiden flere, så det er bare å kikke innom her innimellom. Eller så ofte du ønsker for å sette et fjes til stemmene når du får fjernhjelp.

Presentasjon av våre Digitale Vaktmestere

Henning

Daglig leder & Seniorkonsulent

Henning er ekspert på software, PC-rens, e-post- og backupsystemer. Han liker å kombinere praktisk tenkning og teori, noe som er nødvendig som digital vaktmester, samtidig som han har en stor styrke som pedagog. Han har en mastergrad i Materialer, Energi og Nanoteknologi med solenergi som spesialfelt, men er overbevist om at folk trenger en enklere digital hverdag, noe som gjorde at han ble med å starte DigiFix. Helt siden tidlig på 90-tallet har han lekt med datamaskiner, og har snappet opp en god del kunnskap på veien. Han kombinerte noen år lidenskapen for pc med programmering og innspillinger av musikk. Han har også jobbet flere år med support og drift av datamaskiner ved Universitetet i Oslo.

Øystein

Utvikler & Seniorkonsulent

Øystein er den desidert største datanerden vår! Med over 15 år lang erfaring med IT, laget han sitt første program i BASIC på sin Intel 486 DOS-datamaskin helt tilbake i 1994. Han brenner for frontend-utvikling av applikasjoner og har oversikt på alt fra printere til Windows Server. Han har mastergrad i IT- og informasjonssystemer, flere år som Avdelingsingeniør på Institutt for Informatikk ved UiO, og var en av grunnleggerne av DigiFix.

Amel

Amel

Butikksjef

Amel sluttet seg til DigiFix etter flere år med å bygge opp IT-supportavdelingen i en av norges største elektrokjeder for å få nye utfordringer. Med lang erfaring innen IT-support og kundebehandling får man alltid god og riktig hjelp av Amel.

Amel er i dag butikksjef og overser blant annet innkjøp og butikkansatte.

Jonas i DigiFix

Jonas

Digital Vaktmester og IT-tekniker

Jonas startet som support-tekniker (digital vaktmester) på DigiFix så snart vi fikk møtt ham. Dette er en mann som elsker å ta seg god tid med kunder for å være være sikker på at alt er perfekt. Kunden er i fokus helt til alt er løst og kunden smiler i fra øre til øre. Akkurat slik det skal gjøres her i DigiFix. Samtidig tar Jonas med seg flere år med erfaring som support-tekniker inn i DigiFix, noe som alltid kommer godt med.

Jonas har lang utdanning innen film og tv der effektiv data-bruk er viktig. Han har erfaring med klipping av store og små produksjoner innen film og tv. Du har helt sikkert sett noe av dette på kino eller på tv de siste årene. Men interessen strekker seg mye lenger enn bare film og tv. Han er kulturinteressert som få og er multikunstner innen media, film, musikk og bilde. 

På fritiden er det musikk og konserter som er i fokus, og det tilbringes mang en kveld som publikum med godlyd i lokalene. Det er bare å spør om du lurer på nye musikk-tips eller forslag til konsert. Hos oss får du svar på alt, ikke bare hjelp med datamaskinen.

Hilde

Hilde

Digital Vaktmester

Hilde har en personlighet og serviceinnstilling som høster skryt fra alle hold. Store mengder kunnskap, erfaring og interesse gjør at Hilde virkelig er den rette personen å treffe på telefon, eller i vår butikk.

Stian

Stian

Digital Vaktmester

Stian kommer inn med utdanning og erfaring innen IT-sikkerhet.

I tillegg til sikkerhetskompetanse er han en allsidig tekniker som kan løse det meste både over telefon og on-site!

Vetle

Vetle

Digital Vaktmester

Thomas

Thomas

Digital Vaktmester


Foretaksinformasjon

Org.nr
925 877 379
Postadresse
DigiFix AS
Sofies Gate 1
0170 Oslo
Kontakttelefon
466 84 466
E-post
[email protected]
Regnskap/Faktura
[email protected]
Bankforbindelse
DnB
Kontonummer
1503.26.45264
BIC
DNBANOKKXXX
IBAN
NO1115032645264