Om oss

Vi i DigiFix er en gjeng unge ildsjeler som har som mål å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk flest. Bedriften ble startet av tre fremadstormende gründere i 2009 og har raskt økt i omfang og har allerede rukket å bli en av de store aktørene innen datahjelp i og utenfor Oslo. I dag er vi 12 ansatte som hjelper bedrifter og privatpersoner med å få kontroll på alles digitale hverdag.

Vår visjon er å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk. Økende innflytelse fra digitale eneheter som datamaskiner, tv-bokser, smart-tv-er, nettbrett, smarttelefoner og trådløst nettverksoppsett gjør at man hele tiden må holde seg oppdatert på den digitale fronten. Med barnepass, jobb og matlaging kan det fort bli knapt med tid til dette. Her er det vi ønsker å hjelpe deg slik at din digitale hverdag flyter lettere, slik at du kan bruke tiden din til helt andre ting.

Vi får mye skryt for hvordan vi kommuniserer med de som trenger hjelp. Hos oss bruker vi et dataspråk som selv bestemor kan forstå. Derfor vet vi med sikkerhet at du liker deg hos oss.

DigiFix sine ansatte som hjelper med PC og MAC

Presentasjon av våre digitale vaktmestere

Her kan du lese om alle våre flotte medarbeidere. Vi blir hele tiden flere, så det er bare å kikke innom her innimellom. Eller så ofte du ønsker for å sette et fjes til stemmene når du får fjernhjelp.
Portrett av Øystein i DigiFix

Øystein

Utvikler & Seniorkonsulent

Øystein er den som kan fikse alt. Har over 15 års erfaing med IT, men skrev sitt første program i BASIC på sin 486 i 1994. (Nevnte 486 ble også demontert og satt sammen igjen av den samme nysgjerringe unge mannen.) Brenner for å utvikle frontend for applikasjoner, men han fikser alt fra printere og WiFi til Windows Server og feilsøk i milelange event-logger. Med en Masteroppgave fra Universitet i Oslo, flere år som Avdelingsingeniør på Institutt for Informatikk og 5 år som gründer av DigiFix tas alle utfordinger i mot med takk. Det finnes ikke problemer, bare ting som snart er løst!

Portrett av Henning i DigiFix

Henning

Daglig leder & Seniorkonsulent

Henning er ekspert på software, pc-rens, e-post- og backupsystemer. Han liker å kombinere praktisk tenkning og teori, noe som er nødvendig som digital vaktmester, samtidig som han har en stor styrke som pedagog. Han har en mastergrad i Materialer, Energi og Nanoteknologi med solenergi som spesialfelt, men er overbevist om at folk trenger en enklere digital hverdag, noe som gjorde at han ble med å starte DigiFix. Helt siden tidlig på 90-tallet har han lekt med datamaskiner, og har snappet opp en god del kunnskap på veien. Han kombinerte noen år lidenskapen for pc med programmering og innspillinger av musikk. Han har også jobbet flere år med support og drift av datamaskiner ved Universitetet i Oslo.
Portrett av Børge i DigiFix

Børge

Hardware-expert

Børge er hardwareekspert og den fødte digitale vaktmester. De siste 15 årene har han bygget utallige datamaskiner til alle typer formål og er vår største ekspert innen hardwaredesign og datamaskiner. Som utdannet romteknologiingeniør tok han så en Master i elektronikk og datateknologi på Universitetet i Oslo. Der samarbeidet han tett med Rikshospitalet innen utvikling av måling av samspillet mellom sentralnervesystemet og huden. Som nyutdannet Master startet han et dataselskap sammen med sine to gode venner for å kunne drive med videreutvikling av sin store lidenskap for datamaskiner og samtidig smelte dette sammen med lærdom fra studiene.

Portrett av Christopher i DigiFix

Christopher

Webdesigner

Nettsider, presentasjonssider, produktsider og nettbutikker: denne mannen fikser alt. Trenger du et differensierende design eller spesialfunksjoner? Christopher programmerer og designer det du trenger. Etter å ha drevet sitt eget webdesign-firma i flere år slo han seg til ro blant likesinnede datainteresserte på DigiFix. Webdesign er ikke det eneste denne mannen kan, og om PC-en din har krasjet eller vi får feilmeldinger som ingen forstår, da fikser alltid Christopher saken. I tillegg er han tidligere norgesmester i BMX. Rett og slett et multitalent. Skal du har noe gjort skikkelig og 100% så er dette rette mannen!
Portrett av Olav i DigiFix

Olav

Digital vaktmester

Det er sjeldent man ser en så ung mann med så voksne kvaliteter. Olav tar på seg store oppgaver helt på egenhånd, og gjennomfører perfekt. Kundebesøk er hans spesialitet og lidenskap. Ut til kunder for å reparere, installere og sette opp det som kunden ønsker og trenger. Store sosiale antenner sørger for at Olav er godt likt av alle. I tillegg er han opptatt å alltid ha det nyeste og beste av spill-PC, bærbar og mobil. Han vet alltid det som trengs om det nyeste o beste innen teknologi.

Portrett av Lars i DigiFix

Lars W.

Digital vaktmester

Lars dukket pluteselig opp hos DigiFix, og kommer helt fra Nederland, hvor han også jobbet med support, reparasjon, feilsøking og webarbeid. Hos DigiFix gikk det ikke lang tid før han fikk ansvar hos flere av bedriftskundene. Med bred erfaring innen web, nettbutikk, servere og IT-support kan denne mannen fikse det meste. En trivelig fyr som har lært seg mye norsk på overraskende kort tid!
Portrett av Andreas i DigiFix

Andreas

Digital vaktmester & Lærling

Liker å gå under kallenavnet Bob. En kløpper på telefonsupport og kundekontakt. Alltid klar for nye utfordringer.

Portrett av Kim i DigiFix

Kim Andrè

Selger og tekniker

Dette er en fantastisk blid Sørlending i fra Søgne som hjelper deg med et smil.
Portrett av Hall i DigiFix

Hall

Salg og markedsføring
Foretaksinformasjon

Org.nr
898 048 802
Postadresse
DigiFix AS
Sofies Gate 1
0170 Oslo
Kontakttelefon
466 84 466
E-post
postnull@digifix.nullno
Regnskap/Faktura
regnskapnull@digifix.nullno
Bankforbindelse
DnB
Kontonummer
1503.26.45264
BIC
DNBANOKKXXX
IBAN
NO1115032645264