Vi har som mål å gi deg en enklere digital hverdag!

Om oss

Vi i DigiFix er en gjeng unge ildsjeler som har som mål å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk flest. Bedriften ble startet av tre fremadstormende gründere i 2009 og har raskt økt i omfang og har allerede rukket å bli en av de store aktørene innen datahjelp i og utenfor Oslo. I dag er vi 12 ansatte som hjelper bedrifter og privatpersoner med å få kontroll på alles digitale hverdag.

Vår visjon er å gjøre den digitale hverdagen enklere for folk. Økende innflytelse fra digitale enheter som datamaskiner, tv-bokser, smart-tv-er, nettbrett, smarttelefoner og trådløst nettverksoppsett gjør at man hele tiden må holde seg oppdatert på den digitale fronten. Med barnepass, jobb og matlaging kan det fort bli knapt med tid til dette. Her er det vi ønsker å hjelpe deg slik at din digitale hverdag flyter lettere, slik at du kan bruke tiden din til helt andre ting.

Vi får mye skryt for hvordan vi kommuniserer med de som trenger hjelp. Hos oss bruker vi et dataspråk som selv bestemor kan forstå. Derfor vet vi med sikkerhet at du liker deg hos oss.

Her kan du lese om alle våre flotte medarbeidere. Vi blir hele tiden flere, så det er bare å kikke innom her innimellom. Eller så ofte du ønsker for å sette et fjes til stemmene når du får fjernhjelp.

Presentasjon av våre Digitale Vaktmestere

Børge

Hardware-ekspert og selger

Børge er hardwareekspert og den fødte digitale vaktmester. De siste 15 årene har han bygget utallige datamaskiner til alle typer formål og er vår største ekspert innen hardwaredesign og datamaskiner. Som utdannet romteknologiingeniør tok han så en Master i elektronikk og datateknologi på Universitetet i Oslo. Der samarbeidet han tett med Rikshospitalet innen utvikling av måling av samspillet mellom sentralnervesystemet og huden. Som nyutdannet Master startet han et dataselskap sammen med sine to gode venner for å kunne drive med videreutvikling av sin store lidenskap for datamaskiner og samtidig smelte dette sammen med lærdom fra studiene.

Henning

Daglig leder & Seniorkonsulent

Henning er ekspert på software, pc-rens, e-post- og backupsystemer. Han liker å kombinere praktisk tenkning og teori, noe som er nødvendig som digital vaktmester, samtidig som han har en stor styrke som pedagog. Han har en mastergrad i Materialer, Energi og Nanoteknologi med solenergi som spesialfelt, men er overbevist om at folk trenger en enklere digital hverdag, noe som gjorde at han ble med å starte DigiFix. Helt siden tidlig på 90-tallet har han lekt med datamaskiner, og har snappet opp en god del kunnskap på veien. Han kombinerte noen år lidenskapen for pc med programmering og innspillinger av musikk. Han har også jobbet flere år med support og drift av datamaskiner ved Universitetet i Oslo.

Øystein

Utvikler & Seniorkonsulent

Øystein er den som kan fikse alt. Har over 15 års erfaring med IT, men skrev sitt første program i BASIC på sin 486 i 1994. (Nevnte 486 ble også demontert og satt sammen igjen av den samme nysgjerrige unge mannen.) Brenner for å utvikle frontend for applikasjoner, men han fikser alt fra printere og WiFi til Windows Server og feilsøking av milelange event-logger. Med en Masteroppgave fra Universitet i Oslo, flere år som Avdelingsingeniør på Institutt for Informatikk og 5 år som gründer av DigiFix tas alle utfordringer i mot med takk. Det finnes ikke problemer, bare ting som snart er løst!

Yndlingsspråk: Javascript

Lars

Seniorkonsulent & Bedriftsavdelingssjef

Lars dukket plutselig opp hos DigiFix, og kommer helt fra Nederland, hvor han også jobbet med support, reparasjon, feilsøking og webarbeid. Hos DigiFix gikk det ikke lang tid før han fikk ansvar hos flere av bedriftskundene. Med bred erfaring innen web, nettbutikk, servere og IT-support kan denne mannen fikse det meste. En trivelig fyr som har lært seg mye norsk på overraskende kort tid!

Utvikler nå programvare for sikkerhet og automatisering, som driftes i Azure.

Olav

Digital vaktmester

Det er sjeldent man ser en så ung mann med så voksne kvaliteter. Olav tar på seg store oppgaver helt på egenhånd, og gjennomfører perfekt. Kundebesøk er hans spesialitet og lidenskap. Ut til kunder for å reparere, installere og sette opp det som kunden ønsker og trenger. Store sosiale antenner sørger for at Olav er godt likt av alle. I tillegg er han opptatt å alltid ha det nyeste og beste av spill-PC, bærbar og mobil. Han vet alltid det som trengs om det nyeste og beste innen teknologi.

Lars

Digital vaktmester

Holder orden på de ansatte og lærlinger på teknisk avdeling. Fikser det meste, og det han ikke kan med en gang, lærer han seg på null og niks.

Hall

Selger

Salg og markedsføring

Det er ikke alltid lett å beskrive alle våre fantastiske medarbeidere på en dekkende måte. Men en av våre nye eksperter på digitale sosiale medier og markedsføring, det er nettopp Hall. Han har ufattelig mye kunnskap og erfaring med seg inn til oss, og utvikler seg stadig på alt som må til for at adwords, analytics, mailchimp, instagram, facebook og google skal integreres sømløst. 

Samtidig så har denne mannen et humør, pågangsmot og innsatsvilje som overgår det meste!

Marius

Selger

Salg og markedsføring

Marius oppdaget oss da han kom innom DigiFix for en pc-sjekk. Han innså kjapt hvor fantastisk dette stedet er. Med hans erfaringer hos en verdens ledende aktører innenfor kundebehandling, samt salgskompetanse fra ett av Nordens raskest voksende teleleverandører var han som støpt for jobben. Han er akkurat den eksplosivt kreative unge ildsjelen som sømmer seg for å være en løsningsarkitekt her hos DigiFix.
 
Stå-på-vilje og arbeidsglede vises også tydelig hos Marius hele tiden!
 

Bertan

Lærling

Digital vaktmester

Som lærling viser Bertan interesse og engasjement som er helt fantastisk. Allerede tidlig i hans tid hos DigiFix viser han at han kan mer enn det som forventes av en lærling. Han setter seg raskt inn i nye systemer og tilegner seg ny kunnskap raskt. Vis denne mannen hvordan noe gjøres én gang og han kan kan det for alltid. 

Thomas

Grafiker

Altmuligmann

Altmuligmann og grafiker.

Vi får stadig flere medarbeidere, men ikke alle blir presentert her umiddelbart. Vi legger ut så raskt vi kan slik at du har et fjes å sette på de du snakker med!

Foretaksinformasjon

Org.nr
898 048 802
Postadresse
DigiFix AS
Sofies Gate 1
0170 Oslo
Kontakttelefon
466 84 466
E-post
post@digifix.no
Regnskap/Faktura
regnskap@digifix.no
Bankforbindelse
DnB
Kontonummer
1503.26.45264
BIC
DNBANOKKXXX
IBAN
NO1115032645264