Mac-hjelp

Alt av Mac-hjelp og support på Apple-produkter.

MacBook, iMac, iPad og iPhone

Vi kan Apple!

Om du har problemer med Safari, Mail, iTunes, Backup eller iCloud så ordner vi opp. Vi er her for å hjelpe deg uansett hva problemet er. Hos oss får du profesjonell Mac-hjelp!

Hjemmebesøk
Mac-hjelp

Vi kommer gjerne hjem til deg som trenger Mac-hjelp. Ta kontakt for å avtale en tid som passer for deg!

Kontaktskjema

  Jeg godtar lagring ihht. personvernreglerLes mer

  Mac-hjelp, Apple-hjelp og enda mer

  Vi kan også hjelpe med dine digitale ting, i tillegg til Mac-hjelp.

  Ønsker du rask internett i hele huset, så kan vi ordne med bedre trådløst internett. Få alle Apple-enhetene dine på internett med raskt trådløst internett.

  Profesjonell support og fornøyde kunder

  Hos oss får alle kunder profesjonell support på Mac og Apple. Alle kunder kan være sikre på at vi har fornøyde kunder ved å se hva andre sies om oss på google:

  Våre kunder er både bedrifter og privatpersoner, noe som gjør at kravet til kvalitet og profesjonalitet er meget høyt. Levering av Mac-support må være 100% for at vi skal nå helt opp. Det er mange fornøyde kunder som skriver direkte til oss og som vi har presentert her på vår egen nettside. Vi er stolte av å vise frem hva folk sier om hvordan vi løser mac-hjelp og pc-hjelp i alle mulige former:

  Lurer du på om vi kan løse akkurat dine Mac-problemer? Blant annet løser vi problemer forbundet mer skrivere, skannere, e-post, vannskade, oppgraderinger og salg av maskiner med tilbehør. Se også på våre tjenester og sikkerhetsløsninger, som sikrer mot datatap og beskytter din Mac mot virus og data-kriminalitet.

  Ta kontakt og snakk med våre profesjonelle teknikere.

  Vi snakkes 🙂