Inn mot høytiden

Takk til alle dere ☃️

Takk til alle som har vært med oss gjennom året! Vi setter stor pris på dere alle! Alle hos oss har jobbet hardt for at alle datasystemer, servere, laptoper og skytjenester skal fungere til enhver tid. Her har vi svart på telefoner, reparert, installert og svart på utallige henvendelser fra mange hold. Alle deres smil når problemer forsvinner og løsninger er på plass, gir dagene våre mening og glede. Tusen takk!

Også denne høytiden skal vi være tilgjengelig for dere, selv om vi ikke er fulltallige hele vinteren. Telefonen er bemannet alle normale arbeidsdager, og vi svarer på e-post som før. Noe kan ta lenger tid å få orden på, men vi skal alltid gjøre vårt beste for å løse alt.

Åpningstider høytiden 2022:

  • 23. desember: stengt
  • 27. desember: åpent
  • 28. desember: åpent
  • 29. desember: åpent
  • 30. desember: åpent

Røde dager i kalenderen har vi også stengt.

3. januar er vi på plass for å starte på det nye året, sammen med dere!

Vi ønsker alle en fin høytid og et godt nytt år!