Problemer med mailserver

Øystein i Digifix ryddet opp og ordnet problemet på en rask og effektiv måte. Han ordnet problemer med spam og organiserte innboks og mailoversikt på en bedre måte. Digg at det ble fixet.

Superfornøyd med hjelpen!

Har eget lite firma med både Mac og PC. Fant Digifix på nett for ca 3 år siden, og følges opp av dem både m sikkerhet, Office 365 og annen sær programvare. Fantastisk hyggelige og flinke gutter (og jenter???) som det er en stor glede å benytte. Min holdning – Plunder koster penger (tar tid, …

Les mer

Godt fornøyd med dere!

God leverandør av datatjenester til små og mellomstore bedrifter med beskjeden egenkompetanse. Fleksible ved problemløsninger i hverdagen. Gir nødvendig sikkerhet ved oppdatering og it sikkerhet.

Fornøyde kunder

Vi bruker Digifix både privat og på kontoret i Stortingsgaten og er meget fornøyde med service og de ansattes tolmodighet, når vi henvender oss. Tusen takk skal dere ha, gutter!

Svært fornøyde

DigiFix har levert på alle områder og er nå vår nye «IT» avdeling. Henning utviser en ro og profesjonalitet som gjør oss 100 % trygge på vårt valg!

Kundetilfredshet

Et helt nødvendig servicetilbud for alle som ikke mekker elv. Har reddet meg og jobben allerede flere ganger. Takk!

Hjelp med hjemmeside!

Takker så meget for knallbra jobb i dag i forbindelse med min hjemmeside. Effektivt, faglig dyktighet og veldig god service. Øystein lagde min hjemmeside, www.stansylvander.com, i 2011, og jeg har brukt han siden. Når jeg overlater jobben til Øystein, så føler jeg meg trygg på at ting blir gjordt akkurat slik jeg ønsker. For meg …

Les mer

Terningkast 6

Vi er supertilfredse med hjelpen vi får fra DigiFix – god og ærlig veiledning ved innkjøp av nytt utstyr. Tommel Opp rett og slett:)

DigiFix kan absolutt anbefales.

DigiFix, og menneskene bak, vil komme meget langt. Ikke bare at de har en eksepsjonell forståelse av sitt fag, men de har også skjønt at den personlige oppfølgningen og service er minst like viktig. DigiFix klarer å kombinere dette som hånd i hanske. Store aktører som Elkjøp, Expert og Lefdal, bør egentlig holde seg til …

Les mer

Veldig fornøyd!

Det ble så bra som vi hadde håpet. Veldig serviceinnstilt! Rask og flink med å løse oppgaver og utfordringer. I en business hvor både hardware og software er kritiske for forretningen så bidro DigiFix til den nødvendige trygghetsfølelsen.

Nye skins

Veldig fornøyd med oppgradering av vår webshop. Blei riktig så lekkert! Raskt levert og godt resultat.

Svært fornøyd

Vi er svært fornøyd med rask utførelse. Har sjekket på PC fra kontoret i dag og det virker. Vaktmester er også godt fornøyd.

Supert!

Vi i Hovinbakke vel skulle kjøpe inn ny pc. Fortvilelsen ble stor da ingen av oss visste hvor vi skulle begynne i PC- jungelen og hva som kunne være bra for oss. Etter av vi så annonsene i Romerikes blad valgte vi å henvende oss til Digifix. Vi var også avhengig av å få lastet …

Les mer

Ekstra bra

Jeg hatt kontakt me fler support firmaer, Jeg betrakter digi fix som å være alt for kunden.