Supportavtale for bedrifter

PC, server, Office 365, e-post, printer, on-site support, fjernhjelp

DigiFix hjelper bedrifter over hele Norge med å effektivisere og forbedre sin IT-drift. Våre kunder er alt fra enkeltpersonforetak og små bedrifter, som trenger litt hjelp av og til, til mellomstore bedrifter med flere ansatte som trenger mye hjelp daglig. Du får en tekniker du kan forholde deg til som kan hjelpe på vårt verksted, via fjernhjelp eller på ute hos dere. 

Vårt største fokus er sikkerhet og stabilitet. Med gode løsninger for sikkerhet og backup kan vi tilby en bekymringsløs hverdag. Vi ønsker å gjøre det vi er best på, levere gode datamaskiner og servere, slik at dere kan gjøre det dere er best på, uten forstyrrelser og avbrudd!

466 84 466

[email protected]

DigiFix Supportavtale Bedrift passer for både små og store bedrifter. Avtalene har forskjellig innhold og er tilpasset ulike behov. Er du i tvil om hvilken avtale du trenger til din bedrift? Ta kontakt med oss, så svarer vi på dine spørsmål og finner rett pakke til deg. Bestill og få trygghet og forutsigbarhet i din IT-drift.

  • Prioritet – Få raskere hjelp når det trengs! Større avtale gir høyere prioritet.
  • Kunnskap – Dyktige teknikere som kjenner ditt system, gir raskere og rimeligere hjelp når det trengs
  • Fjernhjelp – Ring oss og vi fjernstyrer din PC – uansett hvor du er.
  • Rabatterte priser – både fjernhjelp og normal timepris blir rimeligere med supportavtale – større pakke, mer rabatt. 
  • Trygghet og komfort – Vi står parat for å hjelpe, og ser på helheten og  finner ut om noe holder på å gå istykker, før det skjer.

    Jeg godtar lagring ihht. personvernreglerLes mer