Exchange Online (Office 365)

Hvordan leser jeg Exchange-e-posten min fra DigiFix?

Besøk outlook.office.com og logg på

Hvordan setter jeg opp e-posten min i Outlook på min PC eller Mac?

Åpne Outlook og legg inn brukernavn og passord på forespørsel. Om du har multifaktorpålogging så følger du bare anvisningene. Om alt er korrekt satt opp trenger du ikke å gjøre noe mer 🙂

Exchange

Arbeid smartere med e-post og kalender i bedriftsklassen.

Two device screens each showing the Outlook Exchange email inbox
Outlook fungerer sømløst på mobil og datamaskin.

Full synkronisering og alltid tilgjengelig

Hold kontakter, kalender og epost synkronisert på tvers av alle enhetene dine til enhver tid. Trygt, enkelt og sikkert!Sikkert, pålitelig og på tvers av platformer

Sikkert, pålitelig og på tvers av platformer

Få førsteklasses beskyttelse på alle postboksene dine med Exchange Online Protection fra Microsoft. Fungerer på PC, Mac, mobil og nettbrett – uansett merke.


Sikkert og pålitelig

Vi er mer utsatt for cyberkriminalitet enn noengang før. Heldigvis er Exchange Online i verdensklassen når det gjelder beskyttelse.

Ansatte vil ha friheten til å trygt kunne lese epost og få tilgang til dataen sin uansett hvor i verden de måtte befinne seg, og uavhengig av hvilken enhet de benytter seg av.

Exchange Online har en automatisk beskyttelse som alltid er på i bakgrunnen. Microsoft har i tillegg dedikerte ansatte som kontinuerlig jobber for å holde din bedrift trygg for nye angrep og trusler.

I tillegg kan Microsoft Exchange skilte med en oppetid som ligger i snitt på 99.9% i året, noe de også garanterer!

Enkelt oppsett, enkelt i bruk

Glem knotete instillinger, porter og andre vanskeligheter når du skal legge inn e-posten din på en ny enhet. Velg bare Exchange, og logg på med din e-post og passord, så vil du automatisk få synkronisert både epost, kontakter og kalenderinnføringer – helt sømløst, og det fungerer like bra på PC, Mac, mobil og nettbrett, uansett merke!

Behøver du å jobbe fra en annen maskin? Da behøver du bare å logge deg inn via en nettleser, så vil du få tilgang til den nyeste Outlook-versjonen integrert direkte i nettleseren – ingen installasjon er nødvendig, og med en oppetid på 99.9% kombinert med markedets beste sikkerhet, kan du være trygg uansett hvor du befinner deg.

Er du usikker på hva som er rett for deg og din bedrift, eller behøver du kanskje noe ekstra som du ikke finner på listen?
Ta kontakt så finner vi sammen den pakken som passer best for dere!