Raskt levert

Rask og effektiv service. Veldig hyggelige!
Anbefales.

TUSEN TAKK

Tilværelsen for meg har blitt langt lysere etter at dere installerte ny PC hjemme hos meg. Tusen takk, Digifix!

Supert!

Takk for proff hjelp, skulle ønske supporten fra Telecomputing, som min bedrift bruker var like effektiv!

Kundetilfredshet

Et helt nødvendig servicetilbud for alle som ikke mekker elv. Har reddet meg og jobben allerede flere ganger.
Takk!

Hjelp med hjemmeside!

Takker så meget for knallbra jobb i dag i forbindelse med min hjemmeside. Effektivt, faglig dyktighet og veldig god service. Øystein lagde min hjemmeside, www.stansylvander.com, i 2011, og jeg har brukt han siden. Når jeg overlater jobben til Øystein, så føler jeg meg trygg på at ting blir gjordt akkurat slik jeg ønsker. For meg som kunde og musikkartist så betyr det alt!

Hjelp og kjempeservice

Idag ringte jeg Digifix for å få hjelp med pc, da jeg ikke fikk til å skrive ut et stort dokument. Jeg ble møtt med velvilje, forståelse og dyktighet. Mannen som hjalp meg het Øystein og han er et skoleeksempel på service og dyktighet – og nå er pc’ helt i orden. Tusen takk!

Besøk vedrørende printer

Vi er veldig fornøyd. Fikset raskt printeren og Windows, og var veldig nøye med å forklare hva vi skal gjøre hvis samme problem oppstår. Vi kontakter dere gjerne igjen.

Datavirus

Med låst PC grunnet datavirus av typen «du må betale for å få åpnet» gikk jeg til DigiFix for hjelp. De tro til med en gang og PC levert på torsdag ble overlevert meg på tirsdagen med mesteparten av innholdet «reddet». PC`n var renset for grums. og igjen klar for bruk. Jeg fikk fantastisk hjelp i forbindelse med ny oppstart. Jeg er ikke spesielt god på data, så hjelpen var kjærkommen (les: helt nødvendig).
Nå er jeg igang igjen og skal ALDRI åpne mailer fra «ukjente».

Fornøyd

En stor takk til Olav som fikset min PC. En hyggelig ung mann med en positiv innstilling. Veldig fornøyd. Topp score fra meg.:)