En stor takk

Jeg hadde idag problemer med innlogging på HP pc. Kontaktet Digifix og kom etter litt venting i kontakt med Øystein. Han var svært hjepsom og hyggelig og løste problemet veldig raskt. Dette var en svært positiv opplevelse for meg. Digifix kan anbefales til andre som trenger support og hjelp med store og små problemer med …

Les merEn stor takk

Svært fornøyde

DigiFix har levert på alle områder og er nå vår nye «IT» avdeling. Henning utviser en ro og profesjonalitet som gjør oss 100 % trygge på vårt valg!

Bravo Digifix

Å gjøre en avtale med Digifix er det lureste jeg har gjort noen gang. For det første ordnet firmaet opp med all de problemene jeg hadde med datamaskinen etter at jeg kjøpte den i en butikk som overhodet ikke hadde noen vilje til å hjelpe meg med problemene som oppsto etter at jeg først hadde …

Les merBravo Digifix

Bra bra bra!

Bra bra bra! 🙂 Dere har hjulpet meg med alt jeg kunne ønsket!

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Får alltid god hjelp. Jeg må aldri vente. Det synes jeg er kjemepedeilig. Sitter jo og hører på sånn forferdelig ventemusikk hos alle andre. Ja, jeg er kjemefornøyd!

Topp service

Topp service og jeg anbefaler Serviceavtale. Det er supert å ringe og bare få hjelp med alt. Takk!

Kvalitet!

Dette er enkelt, i hvert fall for meg. Jeg ringer bare Øystein, og vipps så er det gjordt!!! Sikkert mange andre flinke folk hos Digi Fix, men jeg bruker kun Øystein når deg gjelder web relaterte ting. Dyktig fagperson, og en bra fyr! www.stansylvander.com Stan.

Takk for god hjelp!

DigiFix har spart meg for mange frustrasjoner! Alltid hjelp å få enten det er ved oppmøte eller gjennom fjernhjelp. DigiFix er befolket av hyggelige og proffe mennesker! I går var det synkronisering av telefon og PC, og skifte av mailadresse. Takk til Henning for god hjelp og stor tålmodighet!