Rask og kyndig hjelp

Hadde problemer med av/på-knappen på laptop. Fikk meget rask og kyndig hjelp. Anbefaler DigiFix på det sterkeste.

Service og ny printer.

Kom til avtalt tid, og både datamaskin og printer fungerte utmerket etter service og montering. Hilsen Erik Wibe

Takk for god hjelp.

Fikk en flott om omfattende servicerapport skrevet på kort tid. Forsikringsselskapet ga ros for den gode og grundige rapporten. De skal ha pluss for at de ser at skader kan utvikle seg til å bli værre over tid. Veldig bra jobbet.

Veldig fornøyd

Vi er veldig fornøyde med oppsett av datasystemer, nettverk m.m. samt support fra Digifix både for vår bedrift og privat. Allsidige, vennlige, tilgjengelige, dyktige og raske. Anbefales!

Fjernhjelp.

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra dere vedrørende PC og Printerhjelp. Meget hyggelig dame jeg pratet med.

Ros

Digifix er grundige og meget kompetente. Jeg hadde tidligere fått hjelp med datasikkerhet av en annen bedrift som hadde gjort en masse feil. Digifix ordnet opp i det og gir gode råd for hva jeg kan gjøre for å forhindre flere problemer. Anbefales.

digifix redder meg,fra svindel anklager fra stor bank

Da Jeg i våren 2018 opplevde et mareitt,eg ble i Mai /juni sedt et brev, fra DNB Som sa,Vi må stege deg ute fra nettbanken, bl.bla men i slutten av mai 2018 fikk jeg reging på ale de 5000kr som jeg var kreditt grensen mi, jeg viste jeg ikke hadde brukt mere enn ca halve …

Les mer

Utrolig god og hyggelig hjelp

Tusen takk for god hjelp og stor tålmodighet. Godt å vite at det er hjelp å få i it-jungelen. DigiFix anbefales. Marit

Meget bra !

Digifix hjalp oss å få til trådløst nett på et blunk. Superhyggelige og proffe. Anbefales på det varmeste. Hilsen Per og Laila Hoelstad

Kompetente medarbeidere

Har slitt med ustabilt internett i lang tid. Hatt besøk av teknikere fra fibernett og smartboks leverandørene. Skiftet smartbokser og gjort andre ting, men nettet fortsatte stadig å falle ut. Digifix løste problemet mitt. Jeg skulle ha bedt de om å komme tidligere.

Sånn skal service være!!!

Ingen kontakt mellom ruter og stasjonær pc. Kabler og tilslutninger var i orden. DigiFix ble tilkalt og konstaterte feil etter installasjon av ny TV og automatisk døråpner. Unødvendige «remedier» etter fasttelefon, ruter, signalforsterker og gammel TV-kabel, ble fjernet. Alt fiXset på en rolig, profesjonell og behagelig måte til vår store tilfredshet. Sånn skal service være.

Meget bra.

Vi hadde besøk av Amel som viste seg å være en meget dyktig, behagelig og ikke minst kunnskapsrik mann. Vi fikk hjelp med ny ruter – Time Capsule ble pensjonert og hele systemet vårt ble gjennomgått og oppgradert. Dette ble utført til vår fulle tilfredshet og vi kan anbefale Digifix til alle som har dataproblemer. …

Les mer

Takk!

Når man er på randen av sammenbrudd over dingser som ikke fungerer, og eneste løsning ser ut til å være flyting til en ensom, strømløs hytte i skogen – da er DigiFix løsningen! Er veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!

Har brukt DigiFix et par ganger og har bare god erfaring. Hjelpsomme og hyggelige personer som tar seg tid til å hjelpe og lytte på de som har problem. Anbefales.

Tusen takk!

Jeg vil gjerne takke for den gode hjelpen jeg fikk når jeg hadde ett uhell med min gaming-PC. Jeg kunne komme innom med den samme dag jeg ringte, selv om det skjedde i juli når mange har fri. Jeg ble utfyllende informert om hvilke deler maskinen trengte for å fungere igjen, og hvilke oppgraderinger som …

Les mer

Takk for hjelpen med ny PC

Jeg er veldig fornøyd med min nye PC! Fint at Henning kom hjem til meg og monterte denne og ordnet med alt.

LAPTOP NOVISE

Har brukt Digifix tenester siden 2014 og har kun de beste skussmål å gi i alle ledd. Alle her er hyggelige og med en fantastiskt service innstilling. Digifix «curerer» alt som gir en hodepine i «dataverden». De har en meget stor kompetanse og ingenting er umulig. Denne gang trengte vi laptop med kamera for å …

Les mer

Tak for god service

En stor tak for al dygtighed, hjælpsomhed og venlighed til alle involverte. Selv i en vanskelig coronatid løste I problerne på en god, hyggelig og tryk måde. Godt at vide, I findes næste gang det brænder på. med venlig hilsen Hanne Zac.

Fornøyd 😊

Jeg er veldig fornøyd med DIGIFIX og anbefaler dere gjerne

Generell hjelp

Alltid god service og flinke folk. Har anbefalt dere til andre😃

Utrolig bra sted

Kjempe fornøyd med servicen her. Vifta på laptopen hadde røket så eg tok den med innom og de fiksa det lett som bare det. Har du et problem så fikser de det!

Takk til dere alle i DigiFiks !

Tusen takk for all god hjelp for året som har godt. Vært kunde hos dere i mange År. Alltid god hjelp og få. Ønsker dere alle et Riktig Godt Nyttår! Gerd!