Kurs hos DigiFix

Kursvirksomheten hos DigiFix er i gang! 

Vi har allerede holdt kurs i samarbeid med Landsorganisasjonen for Offentlige Pensjonister og ser frem til å holde mange kurs i data både for nybegynnere og viderekomne!

Meld på kurs her: Påmelding

Interessert? Ta kontakt! Klikk her.

 Foreløpig holder vi kurs som tar sikte på de som kan «ingenting» eller lite og ønsker å bygge kursene videre for dem som ønsker det. Kom deg på nett i dag! 

Nettbank, nyheter på nett, video, videosamtaler, e-post, sikkerhet, personvern er bare noen av tingene vi skal ta opp som tema!

Vi sørger for god hjelp for hver og en av deltagerne. I egne lokaler har vi alt som trengs for at alle får godt utbytte av kurset.

Knallgode kursholdere med mange år i bransjen som kan bruke et språk alle forstår. Det vil garantert være hyggelig og lærerikt.

Små grupper som sørger for god fokus for alle. Da er det også ekstra koselig med kaffe-prat i pausene. Er det boller eller vafler i dag, mon tro?

Vi hjelper gjerne å sjekke at din PC eller Mac er klar for kurs slik at tiden ikke brukes på dataproblemer. Om du trenger en ny maskin kan vi selvfølgelig hjelpe med det også. Sist men ikke minst: vi ordner med sikkerhet på PC, Mac, nettbrett og mobil! Kom innom, eller ring oss, så ordner vi alt!