Tjenester | PC-hjelp | Mac-hjelp

opera oslo

BUTIKK

Ny PC. Nytt tilbehør.

Hos oss kan du komme til hyggelige mennesker i en fysisk butikk. Vi er her for akkurat deg!

teknikere på dataverksted

VERKSTED

Vi har et stort avansert fysisk verksted på Bislett hvor vi løser alt av problemer. Her kan vi løse alt fra enkle operasjoner som fysisk rens av kjølesystemet på en pc til dekryptering av kryptovirusangrep

Digital vaktmester klar til å fjernstyre din PC

FJERNHJELP

Våre dyktige teknikere hjelper deg uansett hvor i verden du måtte befinne deg via fjernhjelpssystemet vårt. Det eneste du trenger er internett, så løser vi så og si alt av problemer raskt og enkelt.

PC- og MAC-hjelp

Vi hjelper med og løser alt av problemer med både PC og MAC. Vi hjelper også til med nettbrett og mobiltelefoner, så uansett problem er det bare å kontakte oss på enten telefon eller komme innom butikken vår på Bislett.

TRÅDLØST INTERNETT

Vi fikser god dekning i hele huset. Alle kommer på nett med alle dingsene sine. Vi har de beste løsningene for både store hus og små leiligheter.

MAC-HJELP

Vi hjelper med alt på Mac. Oppdatering, reinstallasjon, programinstallasjon, fysisk rens og oppgradering av maskinvare.

Bilder i et album

BACKUPLØSNING

Automatisk sikkerhetskopi av bilder og dokumenter til skyen får du hos oss. Avansert, men enkelt. Hvor mye er bildene deres verdt for deg og familien din? Du får ubegrenset backup med DigiFix Total Sikkerhet!

abstrakt logo

SERVICEAVTALE

Vi har flere typer serviceavtaler for alle behov. Finn ut hva som passer for deg, og få med deg alle fordelene i din pakke! Vi lever av god service!

Virus på dataskjerm

VIRUSFJERNING

Vi fjerner virus, rydder opp etter virusangrep og hjelper med ransomware (løsepengervirus). Husk backup før det er for sent!

nettbrett og mobil

OPPSETT AV MOBIL/NETTBRETT

Det er ikke alltid lett å sette opp mobil og nettbrett selv. Vi hjelper deg gjennom prosessen og overfører kontakter, e-post og bilder.

Harddisk som repareres

DATAREKONSTRUKSJON

Har du mistet data fra harddisk eller minnepenn? Vi finner tilbake dine data! Egne renrom og spesialiserte teknikere står parat for å hjelpe deg!

pc hjemme på benk

HJEMMEBESØK

Dyktige teknikere står parat til å hjelpe deg der du er. Vi kommer hjem til deg og ordner opp i alle tekniske utfordringer.

NY BÆRBAR

Hos oss får du kun gode PC-er med nyeste teknologi i alle størrelser. Alt fra liten laptop til kontorbruk og spillmaskin til FlightSim.

Flight simulator

GAMING PC

Skreddersydd gaming-PC med masse rå krefter til å få nok FPS til akkurat ditt spill. Ta kontakt for å tilpasse akkurat din PC!

Våre avtaler

Våre kunder er veldig glad i å ha et fast sted å gå til. De samme fjesene og den gode servicen, hver eneste gang. Derfor har vi avtaler som passer til enhver smak. Mange trenger hjelp av og til og trenger litt inkludert hjelp, og de er vi fornøyd med å kunne tilby Serviceavtale. Vi har også flere faste kunder faste kunder som ønsker det beste til enhver tid, og derfor har vi på forespørsel laget VIP-avtalen vår.

Alle som kommer til oss for selvfølgelig alltid den gode servicen. Alle får også hjelp av hyggelige medarbeidere som finner de beste løsningene for deg. Og så snart vi begynner på en jobb så er det flust med dyktige og erfarne teknikere som løser alt. Vi tar godt vare på deg. Det kan du være trygg på!

DigiFix Total Sikkerhet

Tabell som viser oversikt over Sikkerhets-avtaler

Serviceavtale for privat

Tabell med informasjon om våre Serviceavtaler
Barcode Oslo

BEDRIFT-SUPPORT

Trenger din bedrift en IT-drift-partner? Vi hjelper med alt du trenger hjelp med.