Terningkast 6

Vi er supertilfredse med hjelpen vi får fra DigiFix – god og ærlig veiledning ved innkjøp av nytt utstyr. Tommel Opp rett og slett:)

DigiFix kan absolutt anbefales.

DigiFix, og menneskene bak, vil komme meget langt. Ikke bare at de har en eksepsjonell forståelse av sitt fag, men de har også skjønt at den personlige oppfølgningen og service er minst like viktig. DigiFix klarer å kombinere dette som hånd i hanske. Store aktører som Elkjøp, Expert og Lefdal, bør egentlig holde seg til …

Les merDigiFix kan absolutt anbefales.

Veldig fornøyd!

Det ble så bra som vi hadde håpet. Veldig serviceinnstilt! Rask og flink med å løse oppgaver og utfordringer. I en business hvor både hardware og software er kritiske for forretningen så bidro DigiFix til den nødvendige trygghetsfølelsen.

Meget fornøyd

Svært fornøyd med Digifix – man blir alltid godt mottatt av de hyggelige guttene som jobber der og tilbudt god hjelp. Når man ikke lenger tilhører de yngste i landet, men likevel ønsker å henge med i dataverden, er Digifix de beste naboer man kan drømme om. Er alle «gutta» opptatt, blir man alltid tilbudt …

Les merMeget fornøyd

Anbefales!

Veldig hyggelig personale, disse gutta kan sine saker. Gir tips og er trivelige samtidig 6/5 poeng

Nye skins

Veldig fornøyd med oppgradering av vår webshop. Blei riktig så lekkert! Raskt levert og godt resultat.

Sikker anbefaling

Utmerket god service fra hyggelige og topp kvalifiserte digitale vaktmestere som helt forstår kundenes datafrustrasjoner. Betaling i samsvar med rask og effektiv medgått arbeidstid. Anbefales for databrukere i alle aldere, inkludert pensjonister.

Glimrende kundebehandling!

I dag 15/10,hadde jeg problemer med min PC. Etter telefonsamtale og fjernhjelp,fikk jeg hjelp og assistanse, Det var også pedagogisk veiledning og jeg lærte mye underveis! Tusen Takk til dere i Digifix v/Børge!