Utrolig god og hyggelig hjelp

Tusen takk for god hjelp og stor tålmodighet. Godt å vite at det er hjelp å få i it-jungelen. DigiFix anbefales. Marit

Problemer med mailserver

Øystein i Digifix ryddet opp og ordnet problemet på en rask og effektiv måte. Han ordnet problemer med spam og organiserte innboks og mailoversikt på en bedre måte. Digg at det ble fixet.

Sånn skal service være!!!

Ingen kontakt mellom ruter og stasjonær pc. Kabler og tilslutninger var i orden. DigiFix ble tilkalt og konstaterte feil etter installasjon av ny TV og automatisk døråpner. Unødvendige «remedier» etter fasttelefon, ruter, signalforsterker og gammel TV-kabel, ble fjernet. Alt fiXset på en rolig, profesjonell og behagelig måte til vår store tilfredshet. Sånn skal service være.

DigiFix er gode å ha

DigiFix er gode å ha når dataproblemene hoper seg opp. Alltid klare til å hjelpe, og alltid med godt humør.

Alltid hjelp å få.

Alle vi har vært i kontakt med på Digifix har alltd gitt oss god hjelp hver gang vi har trengt det. Så hjelpsomme og ikke minst tålmodige og i godt humør. Vi har akkurat hatt uvurderlig hjelp til printer og PC. Vi er så glade for å ha funnet dere. Ingen er bedre. Tusen takk. …

Les mer

Fornøyde kunder

Vi bruker Digifix både privat og på kontoret i Stortingsgaten og er meget fornøyde med service og de ansattes tolmodighet, når vi henvender oss. Tusen takk skal dere ha, gutter!

En stor takk

Jeg hadde idag problemer med innlogging på HP pc. Kontaktet Digifix og kom etter litt venting i kontakt med Øystein. Han var svært hjepsom og hyggelig og løste problemet veldig raskt. Dette var en svært positiv opplevelse for meg. Digifix kan anbefales til andre som trenger support og hjelp med store og små problemer med …

Les mer

Svært fornøyde

DigiFix har levert på alle områder og er nå vår nye «IT» avdeling. Henning utviser en ro og profesjonalitet som gjør oss 100 % trygge på vårt valg!

Bra bra bra!

Bra bra bra! 🙂 Dere har hjulpet meg med alt jeg kunne ønsket!

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Får alltid god hjelp. Jeg må aldri vente. Det synes jeg er kjemepedeilig. Sitter jo og hører på sånn forferdelig ventemusikk hos alle andre. Ja, jeg er kjemefornøyd!

Terningkast 6

Vi er supertilfredse med hjelpen vi får fra DigiFix – god og ærlig veiledning ved innkjøp av nytt utstyr. Tommel Opp rett og slett:)

Tusen takk for meget god hjelp og en fantastisk god service !

Jeg er svært fornøyd med hjelpen jeg har fått av dere og datamaskinen min er en drøm. Tusen takk for all hjelp . Dere satte opp min nye pc akkurat slik som jeg ønsket det og bedre enn det. På en skala fra 1 – 5 får dere 10 🙂 Er superfornøyd ! Tusen takk.

Servicekontrakt – og service generelt

Dette er en viktig info til alle brukere av pc-maskiner og mobil-telefoner – og som kanskje trenger litt hjelp – avog til! Tegn er servicekontrakt med DigiFix og få ØYEBLIKKELIG HJELP når du trenger det! Vi bor «halve året» i Frankrike og når jeg har hatt problemer med «dataen» har gutta i DigiFix straks ordnet …

Les mer

DigiFix kan absolutt anbefales.

DigiFix, og menneskene bak, vil komme meget langt. Ikke bare at de har en eksepsjonell forståelse av sitt fag, men de har også skjønt at den personlige oppfølgningen og service er minst like viktig. DigiFix klarer å kombinere dette som hånd i hanske. Store aktører som Elkjøp, Expert og Lefdal, bør egentlig holde seg til …

Les mer

Veldig fornøyd!

Det ble så bra som vi hadde håpet. Veldig serviceinnstilt! Rask og flink med å løse oppgaver og utfordringer. I en business hvor både hardware og software er kritiske for forretningen så bidro DigiFix til den nødvendige trygghetsfølelsen.

Meget fornøyd

Svært fornøyd med Digifix – man blir alltid godt mottatt av de hyggelige guttene som jobber der og tilbudt god hjelp. Når man ikke lenger tilhører de yngste i landet, men likevel ønsker å henge med i dataverden, er Digifix de beste naboer man kan drømme om. Er alle «gutta» opptatt, blir man alltid tilbudt …

Les mer

Anbefales!

Veldig hyggelig personale, disse gutta kan sine saker. Gir tips og er trivelige samtidig 6/5 poeng

Nye skins

Veldig fornøyd med oppgradering av vår webshop. Blei riktig så lekkert! Raskt levert og godt resultat.

Sikker anbefaling

Utmerket god service fra hyggelige og topp kvalifiserte digitale vaktmestere som helt forstår kundenes datafrustrasjoner. Betaling i samsvar med rask og effektiv medgått arbeidstid. Anbefales for databrukere i alle aldere, inkludert pensjonister.

Glimrende kundebehandling!

I dag 15/10,hadde jeg problemer med min PC. Etter telefonsamtale og fjernhjelp,fikk jeg hjelp og assistanse, Det var også pedagogisk veiledning og jeg lærte mye underveis! Tusen Takk til dere i Digifix v/Børge!