Problemer med mailserver

Øystein i Digifix ryddet opp og ordnet problemet på en rask og effektiv måte. Han ordnet problemer med spam og organiserte innboks og mailoversikt på en bedre måte. Digg at det ble fixet.

Sånn skal service være!!!

Ingen kontakt mellom ruter og stasjonær pc. Kabler og tilslutninger var i orden. DigiFix ble tilkalt og konstaterte feil etter installasjon av ny TV og automatisk døråpner. Unødvendige «remedier» etter fasttelefon, ruter, signalforsterker og gammel TV-kabel, ble fjernet. Alt fiXset på en rolig, profesjonell og behagelig måte til vår store tilfredshet. Sånn skal service være.

Tak for god service

En stor tak for al dygtighed, hjælpsomhed og venlighed til alle involverte. Selv i en vanskelig coronatid løste I problerne på en god, hyggelig og tryk måde. Godt at vide, I findes næste gang det brænder på. med venlig hilsen Hanne Zac.

Utrolig bra sted

Kjempe fornøyd med servicen her. Vifta på laptopen hadde røket så eg tok den med innom og de fiksa det lett som bare det. Har du et problem så fikser de det!

Takk!!

Fantastisk service, god pris, god oversikt underveis i prosessen og ikke minst for et himmelsk resultat! Aldri hatt så rask PC før etter deres overhaling 🙂 Superfornøyd!

Support

Vi fikk anbefalt Digifix av noen gode venner. og har hatt veldig god hjelp når det var nødvendig. Fått tilpasset hjemmenettverket, ryddet opp i småproblemer og hatt noen å spørre når man står fast. Livet er lettere med Digifix.

Besøk vedrørende printer

Vi er veldig fornøyd. Fikset raskt printeren og Windows, og var veldig nøye med å forklare hva vi skal gjøre hvis samme problem oppstår. Vi kontakter dere gjerne igjen.