Datarekonstruksjon

Rekonstruksjon av ødelagt harddisk 

Av og til er uhellet ute og selve harddisken blir ødelagt. Fortvil ikke, i mange tilfeller klarer vi allikevel å redde dine data. Vi har ulike verktøy for rekonstruksjon på verkstedet i Sofies Gate i Oslo, og skulle det ikke være godt nok, har vi avtaler med laboratorier for datarekonstruksjon i de vanskelige sakene. Prisen avhenger av hvor vanskelig det er å redde dine data, samt hvor mye det haster å få startet på din jobb. Husk at for å sikre deg mot datatap, er det viktig med et ordentlig, automatisk backupsystem, som settes opp før uhellet er ute.

Sikker sletting av harddisk

Ved bytte av utstyr er det viktig å kunne stole på at dine data er sikkert slettet, før utstyret evt. kastes eller gis bort/selges. DigiFix har systemene for sikker destruering og sletting av harddisker.

Mottak av harddisker til destruering

DigiFix har mottak av harddisker for sikker destruering. Bestill ferdigfrankert emballasje her, eller kom innom med harddiskene. Vi har dessverre hørt om flere som ikke har tenkt på dette før de returnerte gamle PC/Mac som el-avfall, og som i etterkant har blitt oppringt av personer som har hentet ut informasjon og forlanger løsepenger for dette.