Datakurs for begynnere [PC]

Hvem er kurset for

Datakurs for begynnere er kurset for deg som ønsker å lære det grunnleggende ved bruk av datamaskin. Kurset passer også fint for de som har hatt datamaskin i årevis – som føler et behov for gjennomgang av hvordan man får anvendt maskinen skikkelig. Det kreves ingen erfaring med datamaskiner for å delta på kurset. Du vil få lære i et rolig tempo etter deltagernes nivå.

Vi har også andre kurs på trappene. Meld din interesse her!

Ingen dataspråk

Vår hjelp til deg er lik null dersom vi forklarer deg hjelpen på et språk du ikke forstår. Derfor går vi gjennom hele kurset på et ukomplisert dataspråk. Denne hjelpen til deg er for at du skal forstå mer, og få mer glede av teknologien.

Hva lærer du

Du vil få en rask innføring i hvordan maskinen er bygd opp, bli kjent med skrivebordet ditt, i bruk av tastatur og mus, behandling av filer og mapper, med mer. Vi vil også forklare hva et program er – og hvordan et program fungerer i samspill med andre programmer. Vi tar også en titt på sikkerhet, passord, og hvordan du kan forenkle din digitale hverdag.

Hvorfor velge kurs hos oss

Vi i DigiFix har over 10 års erfaring i databransjen, hvor vi årlig hjelper tusenvis av kunder med deres tekniske utfordringer. Kunnskapen vår brer seg over et vidt spekter, og vokser stadig gjennom vår daglige utføring av datahjelp og datareparasjoner, for kunder med både PC og Mac.

Vi står til hjelp på dagen, både for kunder som ønsker hjelp med det helt grunnleggende, og for mange mindre- og mellomstore bedrifter; som ekstern IT-avdeling. Gjennom flere år med dette, har vi opparbeidet hands-on, pedagogisk erfaring, som er selve grunnlaget for kursene våre.

Utstyrskrav

  • Hver deltager må ha tilgang til en datamaskin
  • PC med Windows 10
  • Frisk og rask datamaskin
  • God sikkerhet på maskinen

Er du i tvil om noe som helst, ring oss via 466 84 466, eller kom innom butikken vår i Sofies Gate 1. Ring oss for en gratis sjekk av din PC i forkant! Trenger du en ny PC, kan vi hjelpe deg med det også!

Gjennomføring

Undervisningen er praktisk og teoretisk, med oppgaver underveis. Og vi vil selvfølgelig legge det opp til et rolig tempo, som justeres etter deltakernes nivå.

Det viktigste for oss, er at du får en god forståelse av datamaskinen, slik at du enkelt og mer effektivt kan ta i bruk maskinen din – for en enklere digital hverdag

Tid og varighet

  • Ingen kurs planlagt pga Korona

Hvert kurs er 2 dager á 3 timer inkl. pause. Totalt 6 timer

Pris

«Som deltaker på ovennevnte datakurs, vil jeg uttrykke min takknemlighet for at kurset ble holdt. Magnus er en svært dyktig foreleser og vennlig person, og jeg fikk stort utbytte av de to dagene.»

– Kristi Cornish, 30. mai 2019

Meld interesse i vårt kontaktskjema