Adobe for kreative

Adobe er et programutviklerselskap som leverer ledende programvare til digitale og visuelle opplevelser. Er du også kreativ? I så fall er dette programvaren for deg!

Kreativitet er en del av DNA-et vårt.
Adobe

Profesjonell lisens-hjelp

Les videre og få en oversikt Adobe programpakker, og hvorfor du bør flytte Adobe-lisensene dine til DigiFix.

Våre konsulenter og teknikere hjelper din bedrift å gjøre det dere kan best. Vi tar oss av resten: Bestille lisenser, håndtere lisenser, håndtere vilkår og lisensregelverket til Adobe.*

Ved å bruke en autorisert forhandler som DigiFix kan du sikre at du får rett produkt til rett pris.

Adobe Creative Cloud All Apps

Med Adobe Creative Cloud All Apps får du tilgang til alle de fantastiske kreative verktøyene du trenger for å lage alt fra imponerende bilder og videoer til profesjonelle designprosjekter. Her er noen av fordelene ved å velge Adobe All Apps:

 • Tilgang til alle Adobe-programmer, inkludert Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects og mye mer.
 • Regelmessige oppdateringer som gir deg de nyeste funksjonene og forbedringene i programmene.
 • Muligheten til å jobbe med et ubegrenset antall prosjekter og dele filer med kolleger og kunder.

Med Adobe All Apps kan du skape hva som helst og dele det med verden. Bestill nå for å ta din kreativitet til neste nivå!

For den kreative: DigiFix anbefaler Adobe Creative Cloud All Apps

Adobe All Apps er den komplette kreativitetspakken for alle som ønsker å lage profesjonelle bilder, videoer, nettsider, grafikk, animasjoner og mye mer. Her er noen av de fantastiske funksjonene som gjør Adobe All Apps til en uunnværlig del av arbeidsflyten din:

 • Tilgang til over 20 bransjeledende programmer, inkludert Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects, Lightroom, Dreamweaver og mye mer.
 • Muligheten til å jobbe med et ubegrenset antall prosjekter og dele filer med kolleger og kunder. Med Adobe All Apps kan du arbeide sømløst på tvers av enheter og samarbeide med andre i sanntid.
 • Regelmessige oppdateringer som gir deg de nyeste funksjonene og forbedringene i programmene. Adobe oppdaterer sine produkter jevnlig, og ved å abonnere på Adobe All Apps får du alltid tilgang til den siste versjonen av programvaren.
 • Tilgang til eksklusive funksjoner og tjenester, som Adobe Fonts, Adobe Stock og Adobe Portfolio. Med Adobe Fonts kan du velge mellom tusenvis av skrifter, mens Adobe Stock gir deg tilgang til millioner av bilder, videoer og 3D-ressurser som du kan bruke i prosjektene dine. Adobe Portfolio gir deg muligheten til å vise frem arbeidet ditt på en profesjonell måte.

Ved å kjøpe Adobe All Apps fra en autorisert reseller som DigiFix, kan du få enda flere fordeler. Vi kan hjelpe deg med å velge riktig abonnement for behovene dine, gi deg råd om hvordan du kan bruke produktene best mulig, og tilby deg spesielle priser og kampanjer. I tillegg kan en reseller gi deg teknisk support og hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du måtte støte på. Med DigiFix som leverandør kan du være trygg på at du får den beste opplevelsen med Adobe-produktene.

Så hvis du er en kreativ person som ønsker å ta arbeidet ditt til neste nivå, bør du definitivt vurdere Adobe All Apps. Med ubegrenset tilgang til de beste kreativitetsverktøyene i bransjen og støtte fra en autorisert reseller, kan du være sikker på at du vil lykkes med prosjektene dine. Bestill Adobe All Apps i dag, eller flytt dine eksisterende lisenser til DigiFix ved å trykke her.

For den produktive:

DigiFix Anbefaler Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat Pro er den ultimate programvaren for å opprette, redigere, konvertere og signere PDF-dokumenter. En av de mest populære funksjonene i Acrobat Pro er muligheten til å legge til elektroniske signaturer i dokumenter. Med Acrobat Pro kan du enkelt sende dokumenter til andre for signering, og motta signerte dokumenter tilbake i sanntid. Dette er en stor fordel for de som ønsker å spare tid og unngå papirarbeid.

I tillegg til elektroniske signaturer tilbyr Acrobat Pro også en rekke sikkerhetsfunksjoner som kan hjelpe deg med å beskytte dokumentene dine. Du kan legge til passordbeskyttelse, kryptering og til og med kontrollere tilgangen til dokumenter basert på brukerens rolle. Med disse funksjonene kan du være sikker på at dokumentene dine er beskyttet mot uautorisert tilgang eller endringer.

Acrobat Pro har også et bredt spekter av funksjoner for å hjelpe deg med å organisere og administrere dokumenter. Du kan enkelt redigere tekst og bilder i PDF-dokumenter, konvertere dokumenter til forskjellige formater, sammenligne dokumenter side om side, og mye mer. Dette gjør Acrobat Pro til et allsidig verktøy som passer til en rekke arbeidsflyter og prosjekter.

Til slutt, Adobe Acrobat Pro kan hjelpe deg med å være mer effektiv og produktiv ved å forenkle prosessen med å opprette, redigere, signere og administrere PDF-dokumenter. Enten du arbeider i et kontor, hjemmefra eller på farten, vil Acrobat Pro hjelpe deg med å holde orden på dokumentene dine og sikre at du får jobben gjort på en sikker og pålitelig måte.

Hvorfor bør jeg velge Adobe gjennom DigiFix?

En liten gjennomgang av de viktigste og mest populære programmene som Adobe leverer gjør valget enklere. Nå lurer du kanskje på hvorfor du bør ha dine lisenser gjennom oss i DigiFix, og ikke direkte gjennom Adobe. Det er tre spesielt viktige fordeler ved å flytte Adobelisensene dine til DigiFix:

1) Du slipper den administrative delen med Adobe

Fornying av lisenser er tidkrevende og kjedelig. DigiFix ordner alt dette for deg. Samtidig passer vi på at du oppfyller kravene i lisensregelverket* hos Adobe. Det er krav til oss som leverandør å gjennomgå sertifiseringer for å kunne levere rett produkt for kunden til rett pris.

Du kan også være sikker på at lisensene ikke utløper eller slupper å virke. Ønsker du å gjøre endringer på lisensen? Øke antall brukere? Minske antall lisenser? Du gir oss bare beskjed senest 2 uker før utløpsdato til [email protected].

2) Du får avansert og helhetlig IT-rådgivning

Vi vil at du skal ha det helt enkelt med Adobe. Har du lisensene dine hos DigiFix, har du:

 • Ett nummer å ringe
 • Én e-post for support
 • Forenklet fakturering av alle lisenser
 • Advanced Support – har du spørsmål eller problemer med Adobe, håndterer vi det for deg uten at du trenger å bruke tid å frustrasjon på det.

3) Du registrerer oss som Admin, vi gjør resten!

 • Oppsigelsestid avhenger av bindingstiden du har og når du kjøpte lisensene.
 • Tidsbruk for flytting er ca 2 timer som må beregnes i tillegg.
 • Adobelisenser betales forskuddsvis på årsbasis.
 • *Sluttkunde/sluttbruker er ansvarlig for følge lisens-regler.