DigiFix Sikkerhet

I dagens digitale hverdag kommer det mellom 390.000 og 1.000.000 nye trusler hver dag[1] [2]. Da holder det ikke med kun et antivirusprogram lenger. Vi har derfor laget DigiFix Sikkerhet, som gir en langt bedre beskyttelse for din pc.

Mange føler seg trygge fordi de tror de ikke har noe av verdi og interesse for dem som lager virus. De fleste virusangrep er ikke målrettet mot enkeltpersoner eller bedrifter, men rammer de maskinene som ikke er godt nok sikret. Dagens virus og uønskede programmer utnytter i større grad sikkerhetshull i programmer som for eksempel Java, Adobe Reader, Flash, Silverlight, .NET, Shockwave m.fl. Dette kommer i tillegg til sikkerhetshull i Windows, som også må oppdateres kontinuerlig. Noen av disse programmene gir av og til beskjed om at de må oppdateres, men dette gjelder dessverre ikke alle. Mange programmer må man selv gå inn å oppdatere manuelt. Som oftest lages oppdateringene for å tette sikkerhetshull som har blitt avdekket i programmene. Disse må tettes før virus og andre trusler utnytter dem og infiserer maskinen din. Her vil ikke nødvendigvis et antivirussystem klare å beskytte deg, og derfor er det svært viktig å holde maskinen oppdatert til enhver tid. Skal man være best mulig sikret bør man sjekke alle disse oppdateringene daglig. Dette er noe de færreste har tid, overskudd eller kunnskapen til å gjennomføre. Man kan sammenligne dette med et hus, hvor man låser frontdøren og plasserer en vakt foran denne (antivirusprogrammet). Dersom et av vinduene mot baksiden av huset står åpent, så vil en innbruddstyv allikevel kunne komme seg inn. For å kunne møte disse utfordringene har vi derfor laget et nytt og automatisk system som daglig oppdaterer alle disse programmene og dermed tetter igjen alle kjente sikkerhetshull. Dette kombinerer vi med antivirussystemet ESET Smart Security, slik at du får en komplett beskyttelse. Samtidig slipper du å oppdatere pc-en din selv. Da vil alle vinduer være lukket og sikret, og en eventuell innbruddstyv vil ikke komme seg inn.

Bestill her

Fordeler med DigiFix Sikkerhet

 
 • Topp antivirus
 • Topp Brannmur
 • Beskyttelse mot spionprogrammer (spyware)
 • Beskyttelse mot uønskede programmer (malware)
 • Sikker oppstart av pc-en
 • E-postbeskyttelse
 • Sikker nettbankportal
 • Automatisk oppdatering av småprogrammer som Java, Adobe Reader, flash, silverlight, .NET, shockwave m.fl.
 • Automatisk oppdatering av Windows (med unntak av oppdateringer som du som administrator må godkjenne)
 • Automatisk tetting av sikkerhetshull som oppdages
 • Fri support på spørsmål relatert til sikkerhet og oppdateringer til pc-en
 • Fri installasjon av DigiFix Sikkerhet, også ved bytte av pc eller ved reinstallasjon av pc-en

Prisen for dette er NOK 199,-/mnd inkl. mva. til privatkunder og NOK 150,-/mnd ekskl. mva. til bedriftskunder. Avtalen har 12 mnd. bindingstid og faktureres på avtalegiro for privatkunder. Bedrifter faktureres etter avtale.

Bestill nå

 

Referanser

 1. CNN: Nearly 1 million new malware threats released every day
 2. AV-TEST Institute: The AV-TEST Institute registers over 390,000 new malicious programs every day
 
DigiFix Sikkerhet