Åpningstider Julen 2021

Hei, og god jul!

Vi ønsker alle våre kunder en fantastisk god jul og en fin feiring. Tusen takk for et fantastisk år! Vi ser frem til å hjelpe videre inn i det neste året 🙂

I år har vi begrenset åpningstiden vår slik at vi ikke tar i mot kunder i butikken vår i romjulen. Bedriftskunder med Supportavtale får hjelpen de ønsker etter gjeldende avtaler.

Åpningstidene gjelder julaften og hele romjulsuken. Fra og med 24. desember til og med 31. desember.

E-post: alltid åpent!

Vi svarer så raskt vi kan på alt, og forsøker å prioritetere alt ut i fra hva som lar seg løse, og hvor kritisk problemene er. Det meste vil ikke bli løst i løpet av julen, men vi skal forsøke å løse det vi kan ved å svare på e-post.

Kontaktskjema

  Jeg godtar lagring ihht. personvernreglerLes mer

  Fjernhjelp: etter avtale

  Vi har mange privatkunder med Serviceavtaler, og dere skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe. Send oss en e-post til post AT digifix DOT no, eller bruk kontaktskjemaet for å sende en oss en melding.

  Telefon: stengt

  Vi ringer opp kunder som vi kan hjelpe, men det kan bli slik at vi må begrense oss til de som har Serviceavtale for privatkunder eller Supportavtale for bedriftskunder. Bruk kontaktskjemaet, eller send oss en e-post, slik at vi kan forsøke å løse alt for deg 🙂

  Butikk: stengt

  I år har vi så mange som allerede er på hjemmekontor på grunn av Covid-19 at vi ikke klarer å holde butikken bemannet under hele ferieavviklingen.

  Vi er tilbake for fullt mandag 3. januar! Snakkes i 2022!